ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανακαλύψαμε το μυστικό για μεταξένια επιδερμίδα όλο τον χρόνο


Ελένη Τσούτση

17 Ιουνίου 2020

Ανακαλύψαμε το μυστικό για μεταξένια επιδερμίδα όλο τον χρόνο

Με το καλοκαίρι να είναι εδώ, η επιδερμίδα μας χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση, για να τονωθεί και να αντεπεξέλθει στα νέα δεδομένα και τις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτός ο beauty στόχος όμως μπορεί να εντείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά η αλήθεια είναι ότι μας απασχολεί όλο το χρόνο και μάλιστα βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση ώστε να δημιουργήσουμε την ιδανική skincare routine που θα κάνει την επιδερμίδα μας να παραμένει λαμπερή και μεταξένια.

jenny.gr

Αν ανήκετε στη κατηγορία των beauty lovers σίγουρα θα έχετε καταλάβει πόσο σημαντικά είναι όλα τα βήματα περιποίησης της επιδερμίδας αλλά το Α και το Ω είναι η διαδικασία της αποτρίχωσης. Ο λόγος; Πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωπες με ανεπιθύμητα συμπτώματα, όπως φαγούρα ή ερεθισμό της αποτριχωμένης περιοχής και αυτό επηρεάζει το δέρμα όχι μόνο παροδικά αλλά και μελλοντικά.

Αφού λοιπόν επιλέξουμε τα τέλεια skincare προϊόντα που θα χαρίσουν βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα, ας μην αμελήσουμε να λύσουμε ένα από τα βασικά ζητήματα που είναι αποτρίχωση. Κάνοντας μια ενδελεχή έρευνα στην αγορά βρήκαμε μια νέα καινοτόμα λύση που έρχεται για να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει άνεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

jenny.gr

Η Philips Beauty μας συστήνει τη συσκευή αποτρίχωσης Philips Lumea Advanced και καταφέρνει να μας αλλάξει τη σκέψη δυσκολίας που είχαμε οι περισσότερες στο μυαλό μας για την αποτρίχωση αφού πλέον μπορούμε να απολαύσουμε επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι μας χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού.  

Η Philips Lumea Advanced θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της skincare ρουτίνας σας αφού διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά που θα σας λύσουν τα χέρια. Ειδικότερα τώρα που είναι καλοκαίρι και θέλουμε να αισθανόμαστε πιο απελευθερωμένες και να φοράμε τα αγαπημένα μας fashion items χωρίς κανένα άγχος.

Η συγκεκριμένη συσκευή ξεχωρίζει χάρη στην τεχνολογία IPL και χαρίζει 85% μείωση της τριχοφυΐας με μόλις 3 εφαρμογές. Η όλη διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής καθώς ο αισθητήρας SkinToneSensor ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος στην αρχή κάθε συνεδρίας και διακόπτει αυτόματα την εκπομπή παλμών αν ανιχνεύσει πολύ σκούρο τύπο δέρματος.

jenny.gr
4

Ακόμη, είναι κατάλληλη για πρόσωπο, μασχάλες, πόδια και μπικίνι. Το φως που εκπέμπεται με τα φλας δεν βλάπτει τα μάτια και δεν χρειάζεται να φοράμε γυαλιά όπως γίνεται στο laser στα ινστιτούτα ομορφιάς. Διαθέτει εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπειών IPL για συνεχή παρακολούθηση και καταγραφή κάθε χρήσης της συσκευής και η αποτρίχωση γίνεται «παιχνιδάκι» από την πρώτη κιόλας χρήση.

Λειτουργεί αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια σε ανοιχτόχρωμη, μπεζ, ξανθιά, σταρένια και καστανή επιδερμίδα. Αντίθετα, δεν είναι αποτελεσματική σε φυσικές ανοιχτές ξανθές, κόκκινες, γκρι, ή λευκές τρίχες, ούτε πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες με πολύ σκούρο δέρμα.

jenny.gr

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια  οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα να επιλέγουν να κάνουν αποτρίχωση είτε με ξυραφάκι είτε με χαλάου στο σπίτι τους αλλά πλέον μπορούν να δοκιμάσουν τη συσκευή Lumea Advanced της Philips που θα αλλάξει ριζικά την έννοια της αποτρίχωσης στο σπίτι. Είναι η τέλεια μέθοδος για όσες αναζητούν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα με διάρκεια. Αν επιθυμούμε να διατηρούμε την επιδερμίδα μας απαλή και μεταξένια όλο το χρόνο τότε σίγουρα η συγκεκριμένη συσκευή μας είναι απαραίτητη.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.