ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Μοchi Skin: Η νέα hot τάση στην ομορφιά έρχεται από την Κορέα και υπόσχεται μεταξένια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

29 Ιουλίου 2020

Μοchi Skin: Η νέα hot τάση στην ομορφιά έρχεται από την Κορέα και υπόσχεται μεταξένια επιδερμίδα

Αν η skincare routine μπορούσε να έχει ένα διαφορετικό όνομα ίσως αυτό θα ήταν Korean routine αφού οι Κορεάτισσες το κατέχουν πολύ καλά. Οι περισσότερες έχουν άψογη επιδερμίδα που μοιάζει σαν γυαλί και χωρίς να φοράνε foundation.

Σίγουρα θα έχετε ακούσει ή διαβάσει για τις τάσεις “glass skin” ή “cloud skin”, που πολλές celebrities και it girls υιοθετούν τα τελευταία χρόνια. Όμως, οι τάσεις από την Κορέα δεν σταματούν εδώ καθώς η top τάση στην ομορφιά λέγεται “mochi skin”, του οποίου εμπνευστής είναι ο Ban Jae Yong, ένας από τους κορυφαίους δερματολόγους στη Seoul.

https://instagram.com/p/CCqewTfBU9O

Τι είναι όμως το mochi και πώς σχετίζεται με την ομορφιά της επιδερμίδας; To συγκεκριμένο trend προέρχεται από ένα γλυκό λαστιχωτό κέικ, που είναι συνήθως στρογγυλό και έχει γέμιση παγωτό. Η εμφάνιση, που έχει αυτό το γλυκό, συνδέεται με  αυτή που όλες οι γυναίκες θα θέλαμε να έχει η επιδερμίδα μας – να είναι αλαβάστρινη, μεταξένια και μην έχει ορατούς πόρους.

Η λάμψη σύμφωνα λοιπόν, με το mochi skin πρέπει να είναι φυσική και να πηγάζει από την skincare ρουτίνα που ακολουθούν οι γυναίκες. Μην ξεχνάτε λοιπόν, την πρωινή και βραδινή περιποίηση της επιδερμίδας σας με τα σωστά skincare προϊόντα ώστε να έχετε την τέλεια βάση για τα μακιγιάζ σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.