ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αν αγαπάτε τις φακίδες μπορείτε να τις υιοθετήσετε αυτό το καλοκαίρι με το μακιγιάζ


Ελένη Τσούτση

31 Ιουλίου 2020

Αν αγαπάτε τις φακίδες μπορείτε να τις υιοθετήσετε αυτό το καλοκαίρι με το μακιγιάζ

Είναι ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο μακιγιάζ, και ειδικά αν σας αρέσει, να αλλάζετε την εμφάνιση και το στιλ σας τώρα το καλοκαίρι. Είτε είστε ακόμη στη πόλη είτε στο νησί, δοκιμάστε να υιοθετήσετε ένα νέο makeup look και κάντε τις φακίδες τον απόλυτο πρωταγωνιστή της εμφάνισής σας.Οι φακίδες κάνουν το look αυτομάτως πιο φυσικό, ενώ σας δείχνουν πιο νεανική και ανέμελη. Ανεξάρτητα από το χρώμα της επιδερμίδας σας, οι φακίδες μπορούν να απογειώσουν το φυσικό μακιγιάζ και να δείξουν υπέροχες επάνω σας.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε, ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

#1. Το πρώτο απλό βήμα για τις ψεύτικες φακίδες είναι να βαφτείτε κανονικά, εφαρμόζοντας το foundation και να σετάρετε με πούδρα όταν τελειώσετε. Αν δεν έχετε ιδιαίτερα προβλήματα με την επιδερμίδα σας και θέλετε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται, τότε μπορείτε απλά να βάλετε το αντηλιακό με χρώμα ή μία bb cream, με την οποία θα καλύψετε πιθανές κοκκινίλες.

#2. Αφού δημιουργήσετε τον καμβά για τις ψεύτικες φακίδες, είναι σημαντικό να σετάρετε το foundation με setting spray για να κρατήσουν περισσότερο.

https://instagram.com/p/CDSS61Lh0t0

 #3. Και τώρα το πιο σημαντικό: Επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών (ή ματιών, αρκεί να έχει αρκετό pigmentation) σε καστανό χρώμα, αλλά την σωστή απόχρωση που σας ταιριάζει. Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ανοιχτή, τότε η απόχρωση μελί ίσως είναι ιδανική για εσάς. Αντίθετα, ένα σκούρο καστανό θα ταιριάζει σε μια πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

#4. Κάντε μικρές φακίδες στη μύτη και κάτω από τα μάτια, φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά. Στο κέντρο δηλαδή στη μύτη φροντίστε να είναι πιο έντονες, και σταδιακά, κρατήστε πιο ελαφρά το μολύβι και κάντε πιο μικρές φακίδες. Μην σκέφτεστε πολύ το πώς και πού θα κάνετε τις φακίδες, καθώς πρέπει να φαίνονται φυσικές και όχι στημένες.

https://instagram.com/p/CDRPWdSgi-h

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.