ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η skincare συνήθεια που πρέπει να ακολουθεί πιστά κάθε γυναίκα


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2020

Η skincare συνήθεια που πρέπει να ακολουθεί πιστά κάθε γυναίκα

'Οταν μιλάμε για την περιποίηση της επιδερμίδας, το πιο σημαντικό βήμα δεν είναι άλλο από τον καθαρισμό του προσώπου. Μπορεί αυτές τις μέρες που κάνει πολύ ζέστη να μην βαφόμαστε το ίδιο και να σκεφτόμαστε ότι δεν χρειάζεται να καθαρίσουμε το πρόσωπό μας αλλά αυτό είναι μια λάθος σκέψη.

Ο καθαρισμός του προσώπου, καλό είναι να γίνεται με χλιαρό νερό. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι ειδικοί το θεωρούν πιο σημαντικό ακόμη και από την ενυδάτωση και από οποιαδήποτε άλλη skincare συνήθεια.

Τα νέα κορίτσια που ξεκινάτε σιγά σιγά να επενδύετε σε μία καλή κρέμα, σε προϊόντα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας, να ξέρετε ότι πρώτα πρέπει να νοιαστείτε για τον καθαρισμό του προσώπου σας και ύστερα για όλα τα άλλα. 

Επενδύστε σε ένα καθαριστικό και αποφύγετε το πλύσιμο με σαπούνι, αφρόλουτρο ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν, το οποίο δε συνίσταται για το πρόσωπο, καθώς μπορεί να χαλάσετε το pH της επιδερμίδας σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.