ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Gwyneth Paltrow: Μαμά, γιαγιά και κόρη πρωταγωνιστούν σε ένα video και μιλούν για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν


Ελένη Τσούτση

5 Αυγούστου 2020

Gwyneth Paltrow: Μαμά, γιαγιά και κόρη πρωταγωνιστούν σε ένα video και μιλούν για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν

Η Gwyneth Paltrow τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο δυνατά brands γύρω από το όνομά της. Ο λόγος για το Goop που ασχολείται με την ομορφιά και το wellbeing. Χάρη στο τελευταίο λανσάρισμα της ηθοποιού για την νέα skincare σειρά, η ίδια συνεργάστηκε με την μητέρα της αλλά και την κόρη της και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Η νέα skinskare σειρά απευθύνεται σε τρεις γενιές και η Gwyneth Paltrow αποφάσισε να επιστρατεύσει την 77χρονη μητέρα της, Blythe Danner καθώς και την 16χρονη κόρη της, Apple Martin. Οι τρεις γυναίκες πρωταγωνιστούν σε ένα video και μιλούν για τη νέα σειρά ενώ δοκιμάζουν τα νέα προϊόντα.

H ίδια ξεκινά το video, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι στον κήπο μου και βρίσκομαι εδώ για να σας μιλήσω για μερικά πολύ ιδιαίτερα προϊόντα του Goop σήμερα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν. Και έχουμε κάποιους ξεχωριστούς καλεσμένους που θα με βοηθήσουν να σας μιλήσω για αυτά».

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=9PzjHV1U_0A&feature=emb_title

Φυσικά, το post με τις τρεις γενιές αποθεώθηκε από τους fans και προκάλεσε αμέτρητα σχόλια θαυμασμού!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.