ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 πλούσιες κρέμες σώματος για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας μετά τις διακοπές


Ελένη Τσούτση

2 Σεπτεμβρίου 2020

5 πλούσιες κρέμες σώματος για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας μετά τις διακοπές

Το φθινόπωρο έχει μπει και ο καιρός αλλάζει σιγά σιγά. Το κρύο θα  πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας και οφείλουμε να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας δημιουργώντας μια ασπίδα φροντίδας. Ειδικότερα μετά τις διακοπές και την έκθεση που είχε η επιδερμίδα μας στον ήλιο.

Η αλλαγή της θερμοκρασίας, η θάλασσα και ο ήλιος απαιτούν εντατική και πιο βαθιά ενυδάτωση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Επιπλέον, το σώμα αφήνεται εκτεθειμένο πολύ περισσότερο και είμαι σίγουρη ότι όλες θέλετε να δείχνει λαμπερό και απαλό.

jenny.gr

Γι' αυτό ανανεώστε το νεσεσέρ σας και εμπλουτίστε το με μία πλούσια κρέμα σώματος, βαθιάς θρέψης που θα προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα και θα την θωρακίζει έτσι ώστε να την αφήνει απαλή και λεία.

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με κρέμες σώματος που θα λατρέψετε αυτό το φθινόπωρο.

#1. NIVEA Body Souffle Coconut & Monoi Oil 

jenny.gr

Το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις! Απλώνεται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

#2. CeraVe Moisturising Cream

jenny.gr

Ενυδατική κρέμα για κανονικό έως ξηρό δέρμα με φόρμουλα που παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και βοηθά στην αποκατάσταση του δέρματος.

#3. Molton Brown Serene Coco & Sandalwood Body

jenny.gr

Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση ενός θρεπτικού body lotion με διακριτικό εξωτικό άρωμα. Το Coco & Sandalwood Body Lotion, με νότες από καρύδα, γιασεμί και σανδαλόξυλο μεταφέρει τις αισθήσεις σας σε μακρινά νησιά.

#4. La Roche Posay Lipikar Fluide 

jenny.gr

Ενυδατική σύνθεση πλούσια σε Νιασιναμίδη που καταπραΰνει άμεσα και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις. Εξαιρετικά ανάλαφρη υφή για γρήγορη απορρόφηση που διευκολύνει την καθημερινή εφαρμογή.

#5. Korres Γαλάκτωμα σώματος

jenny.gr

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, ενεργή Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.