ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Gwyneth Paltrow: "Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν έχω κάνει πλαστικές γιατί είναι γεγονός ότι όλοι αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε"


Ελένη Τσούτση

22 Σεπτεμβρίου 2020

Gwyneth Paltrow: "Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν έχω κάνει πλαστικές γιατί είναι γεγονός ότι όλοι αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε"

Η Gwyneth Paltrow όσο μεγαλώνει, μας εκπλήσσει με το πόσο cool είναι, και μιλάει ανοιχτά για πράγματα, που ίσως άλλες stars δεν θα ήθελαν να «ακουμπήσουν». Η γοητευτική ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας καθώς είναι δημιουργός του Goop και ασχολείται με το wellbeing και την ομορφιά.

Πρόσφατα, έδωσε μια συνέντευξη στο Refinery29 και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω πει ποτέ ότι δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις ή ενέσιμα γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να είσαι ειλικρινής με το γεγονός ότι όλοι αλλάζουμε όσο μεγαλώνουμε. Δεν θέλω να δείχνω διαφορετική ή νεότερη, όσο μεγαλώνω».

https://instagram.com/p/CFPhHchsE_H

Η Gwyneth, αποδεικνύοντας πόσο έχει πλέον συμφιλιωθεί με τον εαυτό της, συνέχισε, δηλώνοντας πως στα 40 της πέρασε μια κρίση ηλικίας – «Όταν έγινα 40, έπαθα κρίση μέσης ηλικίας και έκανα ενέσεις σε όλο το πρόσωπο για τις ρυτίδες μου. Το αποτέλεσμα ήταν απαίσιο. Το ένα μάτι μου ήταν πιο ψηλά από το άλλο. Ήταν ξεκάθαρα μεγάλο λάθος, αλλά ευτυχώς προσωρινό”.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.