ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 νέα αρώματα που αξίζουν την προσοχή μας


Χριστίνα Θεοδωροπούλου

12 Οκτωβρίου 2020

5 νέα αρώματα που αξίζουν την προσοχή μας

Η μυρωδιά, αν και καθόλου πρόδηλα, παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάθεση. Συχνά, οι μυρωδιές είναι αυτές που δημιουργούν εικόνες, ξυπνούν αναμνήσεις, ταιριάζουν με άτομα, συνδυάζονται με εμπειρίες. Αυτό λοιπόν, με κάνει πάντα να ψάχνω για νέα αρώματα, που θα μου προσφέρουν άλλες διαστάσεις οσφρητικές. Και, παρ' όλο που πολύ θα μου άρεσε να ταυτιστώ με μία συγκεκριμένη μυρωδιά, όπως αυτή η γλυκιά που μένει πάντα στα ρούχα της μαμάς μου, τα νέα αρώματα είναι τόσο ελκυστικά που ξεπερνούν την επιθυμία μου. 

Έντονα ή πιο ήπια, γλυκά ή όχι, φρουτώδη ή ξυλώδη, όλα τα αρώματα έχουν τη δική τους ιστορία να πουν. Μία ιστορία με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και κοινό παρονομαστή τις νότες, που αφήνουν τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Μία τέχνη αιθέρια, που αγγίζει την τελειότητα με έναν απλό ψεκασμό, είναι κλεισμένα σε όμορφα μπουκαλάκια που παραπέμπουν στην αίσθηση, που τελικά σου αφήνει το περιεχόμενο. 

Τέτοια αρώματα είναι και τα παρακάτω. Νέες κυκλοφορίες, που μάλλον ήρθαν για να μείνουν. Το καθένα από τα πέντε αρώματα έχει τον δικό του χαρακτήρα και το μόνο που μένει, είναι η δοκιμή από εμάς για να πετύχουμε την σωστή "ένωση".

Jo Malone Fig & Lotus Flower Cologne

jenny.gr

Φρουτώδες και λουλουδένιο, το νέο άρωμα Jo Malone από τη νέα συλλογή του οίκου "Lost In Wonder" μοιάζει με το φθινόπωρο. Αιφνιδιαστικά μεθυστικό, αλλά καθόλου ενοχλητικό, μεταφέρει τις αισθήσεις σε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα με τη φύση να κυριαρχεί μυστηριωδώς. 

Giorgio Armani My Way

jenny.gr

Η νέα πρόταση του ιταλικού οίκου εκτός από ένα υπέροχο άρωμα, κρύβει μέσα της και ένα επίκαιρο μήνυμα. Τρυφερό και λουλουδένιο, προσκαλει όλες μας να πούμε τη δική μας ιστορία με τον δικό μας τρόπο. Όποια κι αν είναι η δική σας, το "My Way" θα την κάνει λίγο καλύτερη. 

Acqua di Parma Colonia Futura

jenny.gr

Ένας οίκος εκλεπτυσμένων αρωμάτων με ιστορία στον χώρο αποφάσισε να υμνήσει τη φύση με το πιο προσφατο άρωμά του. Τόσο ξεχωριστό όσο επιβάλλεται από την φήμη της υπογραφής του, το Colonia Futura κρύβει μία δήλωση αγάπης, παντρεύοντας φυσικά συστατικά, που αποσκοπούν σε ένα μήνυμα ελπίδας και θετικότητας για το μέλλον. 

Korres Morning Mimosa Eau de Toilette

jenny.gr

Ο αρωματικός πεντάλογος της νέας συλλογής Eau de Toilette από τον Κορρέ εκφράζεται με έναν μοναδικό κινηματογραφικό τρόπο μέσα από films, που υπογράφουν ο Βασίλης Κεκάτος και ο Αντώνης Φωνιαδάκης. Το "Morning Mimosa" είναι το ένα από τα πέντε αρώματα. Ντελικάτο και λουλουδάτο, προκαλεί μια γλυκιά αίσθηση τρυφερότητας, όπως αυτή που σου αφήνει ένα γλυκό φθινοπωρινό πρωινό, φωτεινό και δροσερό. 

Yves Saint Laurent Libre

jenny.gr

To Libre Intense έχει έναν δυναμισμό, που τον μαρτυρά ακόμα και το μπουκάλι του. Φλογερό και θηλυκό, αυτό το άρωμα προσκαλεί όλες μας να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας. Έντονο και σχεδόν αυθάδες, δημιουργεί μία μοναδική αίσθηση ελευθερίας, χωρίς όμως να γίνεται προσβλητικό. 

Λίγη περισσότερη έμπνευση για ένα beauty fall update!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS