Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το λαδάκι προσώπου σύμφωνα με τους experts

Ελένη Τσούτση
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Αρχικά θα πρέπει να κατανοήσουμε τον τύπο επιδερμίδας μας και να επιλέξουμε το κατάλληλο έλαιο. Βλέπετε όπως και οι κρέμες, έτσι και τα λάδια δεν ταιριάζουν όλα σε κάθε τύπο. Επιπλέον, το προσθέτουμε στην καθημερινή μας περιποίηση, δεν αντικαθιστούμε κάποιο άλλο skincare προϊόν. Το εφαρμόζουμε κυρίως σε ξηρά μέρη όπως στις ρινοπαρειακές στο πρόσωπο, ή στο σώμα στους αγκώνες και τα γόνατα, κάνοντας απαλό μασάζ. 

Οι skin experts μάλιστα προτείνουν να ρίχνουμε μερικές σταγόνες στο χέρι μας, να τρίβουμε το προϊόν να θερμαίνεται και στη συνέχεια να το εφαρμόζουμε στα κατάλληλα μέρη. Δοκιμάστε να ρίξετε μια σταγόνα λάδι στο foundation σας, για πιο λαμπερό και ενυδατικό αποτέλεσμα στη βάση.

Είναι ένα trick, που ακολουθούν ακόμα και διάσημοι makeup experts, το οποίο ωστόσο δεν προτείνεται για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα και θέλουν matte αποτέλεσμα.

Στην αγορά θα βρείτε αρκετά διαθέσιμα προϊόντα, τόσο για το σώμα όσο και για το πρόσωπο. Επιλέξαμε κάποια από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί. 

Εντάξτε κάποιο από αυτά και να θυμάστε ότι μερικές σταγόνες αρκούν για να ενυδατώσετε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ ή και ολόκληρο το σώμα σας.