ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η αγαπημένη skincare συνήθεια των Γαλλίδων για τέλεια επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

10 Οκτωβρίου 2020

Η αγαπημένη skincare συνήθεια των Γαλλίδων για τέλεια επιδερμίδα

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πολλές γυναίκες να έκαναν focus στο skincare καθώς βρήκαν τον χρόνο να ασχοληθούν περισσότερο με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου τους. Έτσι, δοκίμασαν νέα προϊόντα και κατέληξαν σε εκείνα που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Οι Γαλλίδες λατρεύουν να φροντίζουν το δέρμα τους σωστά αφού άλλωστε η φυσικότητα είναι ο νούμερο ένας κανόνας που μοιράζονται, γι' αυτό και για την περιποίησή τους επιλέγουν κυρίως προϊόντα του φαρμακείου. Το απόλυτο it girl, Jeanne Damas, σχεδιάστρια και μοντέλο, ανήκει στις Γαλλίδες που ξεχωρίζουμε για την ανεπιτήδευτη και φυσική ομορφιά τους, που συχνά συναντάμε στο feed μας στο Instagram. 

jenny.gr

H ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε αποκαλύψει το μυστικό για αψεγάδιαστο δέρμα: "Η Joelle Ciocco είναι κάτι σαν guru του δέρματος, στο Παρίσι. Την αγαπώ. Εκείνη μου έμαθε πώς να διατηρώ την επιδερμίδα μου όμορφη. Με έχει κάνει να αλλάξω πολλά πράγματα - για παράδειγμα, το πρωί συνήθιζα να πλένω το πρόσωπό μου. Εκείνη με συμβούλεψε να σταματήσω να το κάνω, γιατί το πρωί το δέρμα δεν χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από νερό και ενυδατική κρέμα. Όταν κοιμάσαι, δημιουργείται μια αόρατη, φυσική μεμβράνη στο πρόσωπο που την προστατεύει κατά τη διάρκεια της ημέρας, κι αν πλυθείς, απλώς την αφαιρείς, κάνοντας τη ρύπανση και το foundation να εισχωρούν στο δέρμα".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.