ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Jennifer Lopez μοιράζεται όλα τα skincare μυστικά της με τη 12χρονη κόρη της σε ένα απολαυστικό video


Ελένη Τσούτση

10 Δεκεμβρίου 2020

H Jennifer Lopez μοιράζεται όλα τα skincare μυστικά της με τη 12χρονη κόρη της σε ένα απολαυστικό video

H Jennifer Lopez είναι η απόλυτη skincare guru και ποτέ δεν μας απογοητεύει. H ίδια αναμένεται να λανσάρει τη δική της σειρά με skincare και ετοίμασε ένα video έκπληξη για τους θαυμαστές της.

Πιο συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου και λέγεται JLO Beauty. Μέχρι τότε η ίδια μας δείχνει όλα τα μυστικά για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα μέσα από ένα άκρως απολαυστικό video. Tι καλύτερο λοιπόν, από το να κάνει τεστ τα καλλυντικά της πάνω στη κόρη της, δείχνοντας πόσο ασφαλή και ποιοτικά είναι!

Η Jennifer λοιπόν, συγκέντρωσε τα τρία κορίτσια του σπιτιού, τη 12χρονη κόρη της Emme αλλά και τις δύο κόρες του αρραβωνιαστικού της, Alex Rodriguez, Ella και Natasha και τους έδειξε step by step πώς να περιποιούνται την επιδερμίδα τους.

Απολαύστε το παρακάτω video, και γιατί όχι να εμπνευστείτε από τις τεχνικές, αφού το lockdown επιβάλλει να κάνουμε focus στο skincare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.