ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το απόλυτο beauty tool που χαρίζει lifting εφέ και δίνει λάμψη στο βλέμμα σας


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2021

Το απόλυτο beauty tool που χαρίζει lifting εφέ και δίνει λάμψη στο βλέμμα σας

Δύο από τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε στα social media του jenny.gr όσον αφορά το κομμάτι της ομορφιάς είναι “τι κρέμα ματιών να φορέσω” και "πώς να επιλέξω την κατάλληλη κρέμα ματιών". Επειδή λοιπόν, είμαστε γυναίκες και από κάθε προϊόν ζητάμε να κάνει τα πάντα, το ίδιο ακριβώς θέλουμε και από την κρέμα ματιών μας, η οποία καλείται, όχι μόνο να ενυδατώσει σε βάθος την περιοχή γύρω από τα μάτια αλλά να κάνει αντιγήρανση, να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και φυσικά να μας χαρίσει το πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα. 

Προσωπικά, ως skincare junkie λατρεύω να δοκιμάζω προϊόντα περιποίησης και ειδικά κρέμες ματιών αφού πριν από λίγες εβδομάδες έγινα 30 και η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει περισσότερο από ποτέ το βλέμμα μου να δείχνει όμορφο και νεανικό ακόμη και όταν υπάρχουν μέρες που τα μάτια μου ανοιγοκλείνουν μπροστά από έναν υπολογιστή πολλές ώρες.

Κάνοντας λοιπόν, μια έρευνα για να βρω το ιδανικό προϊόν που θα ενταχθεί στη νέα skincare routine μου και θα με κάνει να νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση, ανακάλυψα όχι απλά μια κρέμα ματιών, αλλά το απόλυτο beauty tool της YOUTH LAB., το Youth Shot for Εyes.

jenny.gr

Πρόκειται για μια πραγματικά hi tech συσκευασία που με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή, αφού διαθέτει ένα απλικατέρ από κράμα μετάλλων για δροσιά και ανακούφιση της περιοχής των ματιών, έχει pump για να βγάζω ακριβώς την ποσότητα που θέλω και επιπλέον δεν έρχεται σε επαφή το προϊόν με τα δάχτυλά μου!

Η εμπειρία είναι ανάλογη μιας αναζωογονητικής κρυοθεραπείας, αφού μέσα από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις μασάζ, είδα την περιοχή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή πιο φωτεινή και τονωμένη. 

Αναμφίβολα, όταν η τεχνολογία συναντά την επιστήμη μπορούν να γίνουν θαύματα και το αποδεικνύει η νέα κρέμα ματιών της YOUTH LAB.

Άλλωστε η συγκεκριμένη εταιρεία είναι γνωστή για τις καινοτόμες φόρμουλες καθώς επιλέγει βιο-μιμητικά ενεργά συστατικά που σε συνδυασμό με τον κατάλληλο τρόπο διείσδυσης στο δέρμα «ξυπνούν» τον μεταβολισμό της επιδερμίδας.

jenny.gr

Ακόμα και το όνομα της Youth Shot for eyes παραπέμπει ακριβώς σε αυτό που είναι…. ένα "σφηνάκι" νεανικότητας και φρεσκάδας για το βλέμμα που φωτίζει, ξεκουράζει και αναζωογονεί στη στιγμή, αλλά και το αποτέλεσμα που θα δείτε στον καθρέφτη σας μετά από εντατική χρήση, θα σας κάνει να το βάλετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας top προϊόντα. Είναι μία κρέμα που τα κάνει όλα!

Γιατί είναι το Youth Shot for Εyes τόσο ξεχωριστό

Πέρα από την πρωτοπόρα συσκευασία του, στη σύνθεσή του κρύβονται γνωστά και άγνωστα συστατικά που κάνουν τη διαφορά στο βλέμμα σας… έτσι στο εκχύλισμα παπαρούνας και σε ένα πατενταρισμένο σύμπλεγμα οσμολυτών και αμινοξέων οφείλεται η αποτοξίνωση και τόνωση της μικροκυκλοφορίας της περιοχής, με αποτέλεσμα τη μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Στο φυτικό εκχύλισμα κιχώριου οφείλεται το άμεσο αποτέλεσμα lifting και το πιο σημαντικό – η μακροπρόθεσμη σύσφιξη, ενώ με τη νέας γενιάς σταθεροποιημένη βιταμίνη C, η σύνθεση κρατά όλη τη δραστικότητά της μέχρι την τελευταία σταγόνα, φροντίζοντας για τη φωτεινότητα της περιοχής. Το οπτικό εφέ της άμεσης λάμψης και φωτεινότητας δίνουν τα ορυκτά μικροστοιχεία που διαχέουν το φως, «θολώντας» τις ατέλειες.

Αξίζει να σημειώσω ότι είναι κατάλληλο για γυναίκες ηλικίας 25+, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, κατάλληλο για vegan και δεν δοκιμάζεται σε ζώα, πράγμα που μας δίνει έναν ακόμη λόγο να το λατρέψουμε!

jenny.gr

Πώς γίνεται η χρήση του;

Πρώτο βήμα:

Εφαρμόζω το Youth Shot for Εyes καθημερινά, πρωί και βράδυ. Αφήνω μια τελίτσα από το προϊόν στην περιοχή των ματιών μου, ξεκινώντας  από την εσωτερική γωνία των ματιών μέχρι την εξωτερική.

Δεύτερο βήμα:

Ρολάρω το απλικατέρ απαλά με φόρα προς τα κάτω μέχρι την εξωτερική γωνία, κάνοντας ένα μίνι λεμφικό μασάζ, ώστε να ενεργοποιηθεί η μικροκυκλοφορία και να μειωθούν τα οιδήματα. Έπειτα, επαναλαμβάνω την κίνηση για τουλάχιστον 4 φορές.

Τρίτο βήμα:

Αντίστοιχα κάνω τις ίδιες κινήσεις στο οστό του άνω βλεφάρου και ολοκληρώνω με ήπιες ταμποναριστές κινήσεις με τον παράμεσο, προκειμένου να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν.

- Μία άλλη χρήση που ανακάλυψα και με έχει σώσει στην κυριολεξία αρκετές φορές, είναι να εφαρμόζω το προϊόν πάνω από το makeup για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα μέσα στην ημέρα μου!

Το νέο Youth Shot for Εyes είναι ένα υπερπροϊόν ματιών που λειτουργεί ως πασπαρτού για κάθε ανάγκη και το μόνο βέβαιο είναι ότι αν το δοκιμάσετε, δεν θα το αλλάξετε με καμία άλλη κρέμα ματιών. Αν κι εσείς λοιπόν, επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα βλέμμα γεμάτο λάμψη και υγεία, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε το θαυματουργό Youth Shot for Εyes που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά το βλέμμα σας!

https://www.youtube.com/watch?v=PqOltXvzpZA

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.