ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

H Miranda Kerr αποκάλυψε το μυστικό της για λαμπερό δέρμα και εμείς κρατάμε σημειώσεις 


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2021

H Miranda Kerr αποκάλυψε το μυστικό της για λαμπερό δέρμα και εμείς κρατάμε σημειώσεις 

H Miranda Kerr είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood που ξεχωρίζει - μεταξύ άλλων- για την λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα της. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και η αλήθεια είναι ότι μας έχει εντυπωσιάσει. Ποια είναι όμως, τα μυστικά της skincare ρουτίνας της;

Η ίδια λοιπόν έδωσε μια συνέντευξη στο Byrdie και αποκάλυψε το tip της για να έχουμε όλες αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Χαρακτηριστικά ρωτήθηκε: Ποιο είναι το πιο σημαντικό skincare tip που έχεις μάθει δίπλα στους επαγγελματίες;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miranda (@mirandakerr)

H λαμπερή star απάντησε: "Το καλύτερο tip που έμαθα ποτέ είναι να βάζω highlighter σε όλο το πρόσωπό μου, οπότε να μην το βάζω πάνω από το makeup μου αλλά από κάτω για να προσθέσω αυτή την extra λάμψη. Χρησιμοποιώ το Crystal Luminizer στην απόχρωση Rose Quartz από Kora Organics και βάζω σε όλο το πρόσωπό μου το Noni Glow Face Oil.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ το RMS Concealer σαν foundation πάνω από αυτό. Αυτό κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει πάρα πολύ. Επίσης, έμαθα ότι μπορώ να δώσω καμπύλη στις βλεφαρίδες μου, χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι αντί για ψαλίδι για βλεφαρίδες. Είναι makeup artist και πάντα το έκανε αυτό και το είχα λατρέψει!”. 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.