ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Irina Shayk: Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί κάθε πρωί για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

25 Φεβρουαρίου 2021

Irina Shayk: Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί κάθε πρωί για λαμπερό δέρμα

H Irina Shayk γνωρίζει καλά πώς να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα επάνω της αφού έχει μια αψεγάδιαστη εμφάνιση και βρίσκεται στη λίστα με τα κορυφαία μοντέλα. Είτε περπατάει στο catwalk, είτε στο red carpet καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις μοναδικές αναλογίες της αλλά και το στιλ της.

Η ίδια εκτός από το να προσέχει την παραμικρή λεπτομέρεια στο στιλ της, απολαμβάνει να φροντίζει και την επιδερμίδα της, όσο και το μακιγιάζ της. Θα λέγαμε είναι μία από τις αγαπημένες της συνήθειες και έχει μιλήσει αρκετές φορές γι'αυτό. Στα 35 της έχει γίνει skincare guru αφού δίπλα στους ειδικούς τόσα χρόνια έμαθε όλα τα μυστικά και πλέον τα εφαρμόζει μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού της. 

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Irina Shayk;

Το όμορφο μοντέλο ετοίμασε ένα IGTV για τη βρετανική Vogue και δείχνει step by step όλα όσα κάνει στην καθημερινή πρωινή της ρουτίνα και εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις. Αυτό που κάνει η Irina είναι να χρησιμοποιεί ένα εργαλείο που έχει πάγο και το εφαρμόζει σε όλο της το πρόσωπο και μάλιστα γράφει: «Εμπιστευτείτε με, δουλεύει!».

Δείτε όλα τα βήματα που κάνει και γιατί όχι ίσως σας αλλάξει τον τρόπο που κάνετε τη δική σας skincare routine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.