ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

 Ημέρα της Γυναίκας: Τα ωραιότερα beauty δώρα που θα λατρέψουν οι γυναίκες της ζωής σας 


Ελένη Τσούτση

7 Μαρτίου 2021

 Ημέρα της Γυναίκας: Τα ωραιότερα beauty δώρα που θα λατρέψουν οι γυναίκες της ζωής σας 
Οι καλύτερες προτάσεις για δώρα ομορφιάς

Η Ημέρα της Γυναίκας πλησιάζει και είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε ένα δώρο αγάπης τόσο στον εαυτό σας όσο και στις γυναίκες της ζωής σας όπως τη μαμά σας, την αδερφή σας, την κόρη σας ή στην καλύτερή σας φίλη. Άλλωστε, ειδικά αυτές τις μέρες όλες μας έχουμε ανάγκη για λίγο pampering. 

Το μήνυμα είναι ένα - μοιράστε αγάπη στις γυναίκες της ζωής σας! Είναι τέλεια ευκαιρία λοιπόν για να κάνετε τις online beauty αγορές σας και να ανανεώσετε τόσο το δικό σας νεσεσέρ όσο και των αγαπημένων σας προσώπων.

Αυτή η μέρα ας αποτελέσει μια σημαντική υπενθύμιση γυναικείας αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης, αλλά και φροντίδας. Εμείς ετοιμάσαμε λοιπόν μία λίστα με έξι τέλεια beauty δώρα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Προλαβαίνετε ακόμα να τα παραγγείλετε!

1. Lash Idôle, Lancôme

jenny.gr

Μία μάσκαρα που προσφέρει όγκο σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά. Άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης στις βλεφαρίδες, μήκος και όγκος χωρίς κόμπους. Με την υπογραφή Lancôme.

2. Luna 3, Foreo

jenny.gr

Η ηχητική συσκευή καθαρισμού FOREO με αντιρυτιδικό αποτέλεσμα, καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα σας, ενώ ταυτόχρονα κάνει μασάζ για να ελαχιστοποιήσει τη γήρανση. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 2 λεπτά.

3. Λευκή Πεύκη Κρέμα Νύχτας, KORRES 

jenny.gr

Πλούσια κρέμα νύχτας με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας για τις αυξημένες ανάγκες του δέρματος μετά την εμμηνόπαυση. 

#4. Avon Cannabis Sativa Oil

jenny.gr

Το προϊόν καθαρισμού δέρματος Avon Cannabis Sativa Oil είναι η σωστή επιλογή για καθημερινή φροντίδα.

5. Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 

jenny.gr

Νέα ταχεία επανόρθωση και δύναμη νεανικής αναγέννησης. Βιώστε την επόμενη γενιά της επαναστατικής του σύνθεσης—ο πιο ολοκληρωμένος ορός Advanced Night Repair που υπήρξε ποτέ. 

6. Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum

jenny.gr

Το Eau de Parfume Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum περικλείει ένα αισθησιακό εκλεπτυσμένο άρωμα κάθε φορά που θέλετε να λάμψετε.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.