ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες sheet masks της αγοράς που πρέπει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

11 Μαρτίου 2021

Οι καλύτερες sheet masks της αγοράς που πρέπει να δοκιμάσετε
Οι καλύτερες sheet masks της αγοράς

Εάν λατρεύετε το skincare, τότε σίγουρα οι μάσκες προσώπου κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Εκτός από αυτές που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με υλικά από το ντουλάπι της κουζίνας σας, υπάρχουν και οι μάσκες που αγαπημένα μας beauty brands λανσάρουνε και η αλήθεια είναι ότι εν μέσω πανδημίας έχουν γίνει ανάρπαστες.

Η νέα τάση όμως στις μάσκες και γενικά στο κομμάτι της περισποίησης είναι οι sheet masks, οι οποίες θα σας χαρίσουν τρομερά απαλή επιδερμίδα μόνο με μία κίνηση. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπο να ανανεώσετε την υφή του δέρματός σας και να του δώσετε το boost που χρειάζεται!

jenny.gr

Το βαμβακερό ύφασμα βοηθά στο να απορροφάει όλο και περισσότερο προϊόν και το τελικό αποτέλεσμα θα σας κάνει να τις λατρέψετε.

Είναι η νέα τάση στις μάσκες ομορφιάς, και αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη κάποια στο πρόσωπό σας, αξίζει να το κάνετε τώρα που έχετε και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας. Δεν είναι τυχαίο που πολλές stars τις λατρεύουν και τις χρησιμοποιούν κυρίως μετά από μια κουραστική ημέρα. 

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.