ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Βιομιμητική τεχνολογία: Το νέο beauty trend που φέρνει την επανάσταση στο skincare


Ελένη Τσούτση

27 Απριλίου 2021

Βιομιμητική τεχνολογία: Το νέο beauty trend που φέρνει την επανάσταση στο skincare

Αν κάτι δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, αυτό είναι αναμφίβολα το καθαρό δέρμα. Η αφετηρία όλων των ερευνών στην ομορφιά είναι ο κρυφός πόθος του γυναικείου φύλου, που είναι μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Αναζητώντας όλες τις νέες τάσεις και τις καινοτομίες των προϊόντων που μας βοηθούν σε αυτό τον "ιερό στόχο" ανακαλύψαμε την απόλυτη τάση που θα φέρει την επανάσταση στο skincare.

Άλλωστε, όπως τονίζουν και οι skincare experts,όταν έχετε ένα υγιές δέρμα, οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ και αν χρησιμοποιήσετε, το αποτέλεσμα θα είναι flawless και λαμπερό. Διαφορετικά, η επιδερμίδα δείχνει άτονη και κουρασμένη.

Δώστε, λοιπόν, όλη σας την προσοχή στο νέο skincare trend που θα σας βοηθήσει να εμπλουτίσετε το νεσεσέρ σας με τα κατάλληλα «όπλα». Η νέα hot τάση στη φροντίδα της επιδερμίδας είναι η βιομιμητική τεχνολογία. Πρόκειται για τη διαδικασία που τα συστατικά των skincare προϊόντων μιμούνται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας, με μοναδικό στόχο να αναδείξουν τη φυσική της ομορφιά και λάμψη, παρέχοντας ακριβώς ό,τι χρειάζεται.

jenny.gr

Γιατί είναι σημαντική η βιομιμητική τεχνολογία;

Η συγκεκριμένη καινοτόμα τεχνολογία συναντάται στα προϊόντα της εταιρείας SOSKIN, γεγονός που την κάνει ένα από τα πιο εμβληματικά brands στο χώρο του skincare. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστά τα προϊόντα της SOSKIN, είναι ότι δημιουργούνται από ενεργά συστατικά, ειδικά επιλεγμένα για τη βιο-συμβατότητά τους, τα οποία διεισδύουν στα δερματικά κύτταρα μέσω της κυτταρικής μεμβράνης και μιμούνται τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού για να αναπαράγουν τα υγιή στοιχεία μιας ισορροπημένης επιδερμίδας. Αποτελούν καρπό 25ετούς επιστημονικής έρευνας και έχουν διαμορφωθεί από κορυφαίους επιστήμονες.

jenny.gr

Με το πέρασμα του χρόνου, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται, η παραγωγή λιπιδίων και η λειτουργία του φραγμού του δέρματος διαταράσσονται με αποτέλεσμα να αναζητάμε την κατάλληλη φόρμουλα που θα προστατεύσει την επιδερμίδα μας σε όλες τις ηλικιακές της φάσεις.

Η SOSKIN καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας ανεξάρτητα από την πυκνότητα, τον χρωματικό τόνο και την ηλικία, χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα το απόλυτο δώρο - υγιές και λαμπερό δέρμα. To νέο σύγχρονο trend της βιομιμητικής τεχνολογίας ήρθε για να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που φροντίζατε την επιδερμίδα σας μέχρι τώρα.

Ποια είναι η φιλοσοφία της SOSKIN;

H μοναδικότητα της SOSKIN κρύβεται και στον τρόπο που δρουν τα προϊόντα της. Κάθε προϊόν έχει τριπλό στόχο - αναπληρώνει, αποκαθιστά και επανενεργοποιεί. H ελαστικότητα επανέρχεται και προλαμβάνεται τόσο η γήρανση όσο και η εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών.

Με το μότο "Save our skin", η SOSKIN δημιούργησε μια φιλοσοφία στον κόσμο του skincare από το 1992 μέχρι και σήμερα που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όλων των γυναικών. Άλλωστε, η δύναμη των αποτελεσμάτων είναι το μυστικό της επιτυχημένης πορείας της. 

jenny.gr

Η επίτευξη λοιπόν, της πολυπόθητης λάμψης και της υγιούς όψης απαιτεί τη χρήση προϊόντων που εισχωρούν στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος και δε μένουν επιφανειακά. Απαιτούν μία τεχνολογία που μιμείται το δέρμα.

Τί κάνει ξεχωριστές τις σειρές περιποίησης της SOSKIN;

Η κάθε σειρά περιποίησης έχει δημιουργηθεί με γνώμονα να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες της επιδερμίδας ή ένα συγκεκριμένο δερματικό πρόβλημα. Στόχος όλων των skincare products είναι αυτό που αναζητούν όλες οι γυναίκες σε κάθε ηλικία, η αντιμετώπιση των πραγματικών αιτιών, και όχι απλά η πρόσκαιρη διόρθωση του οπτικού αποτελέσματος.

jenny.gr

Οι φόρμουλες των προϊόντων, όπως σημειώσαμε και παραπάνω, μιμούνται και αντιγράφουν την φυσική λειτουργία του δέρματος ώστε να δράσουν σωστά τα συστατικά και να διατηρηθεί η φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Πιο αναλυτικά, οι σειρές περιποίησης της SOSKIN είναι: η [R+] Restorative για ενυδάτωση και επανόρθωση, η [Α+] Age Performance για αντιγήρανση, η [P+] Pure Preperation για βαθύ καθαρισμό και τάση για ακμή, η [W+] White Specification για λεύκανση, και τέλος η [SUN] Sun Guard για αντηλιακή προστασία.

jenny.gr

Όλες οι σειρές είναι βασισμένες στη βιομιμητική τεχνολογία και αυτό το πλεονέκτημα «αντανακλάται» άμεσα στο δέρμα σας.

Το υπέροχο δέρμα δεν είναι απλά θέμα DNA και είναι γεγονός ότι τόσο οι καθημερινές συνήθειες όσο και το πέρασμα του χρόνου έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Ήρθε η ώρα να "χτίσετε" τη δική σας skincare routine, επιλέγοντας την κατάλληλη για εσάς σειρά SOSKIN κι έτσι να υποδεχθείτε την πολυπόθητη flawless όψη στο πρόσωπό σας!

Όλα τα προϊόντα SOSKIN διατίθενται στα φαρμακεία και στα e-pharmacies.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της SOSKIN εδώ.

Facebook: SoSkin Greece

Instagram: soskin.gr

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.