ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα για τέλεια κάλυψη και προστασία


Ελένη Τσούτση

25 Μαΐου 2021

Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα για τέλεια κάλυψη και προστασία
Οι καλύτερες αντηλιακές κρέμες με χρώμα για τέλεια κάλυψη και προστασία

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχουμε επισημάνει τόσο εμείς μέσα από τα άρθρα μας όσο φυσικά και οι ειδικοί. Οι περισσότερες έχουμε αναμνήσεις από το ασπρισμένο πρόσωπό μας, ως παιδιά στην παραλία και τη μαμά μας να έρχεται κάθε τόσο για να μας ανανεώσει το αντηλιακό. Και σίγουρα αποδεικνύεται ότι σωστά έκανε.

Ο ήλιος αρχίζει και γίνεται ολοένα και πιο καυτός με ακόμα πιο βλαβερές ακτίνες σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια. Το αντηλιακό λοιπόν, είναι πρωτίστης σημασίας και απαραίτητο καλλυντικό πια για όλη την οικογένεια. 

jenny.gr

Οι γυναίκες όμως δεν αρκούμαστε σε μία απλή αντηλιακή κρέμα. Θέλουμε και κάλυψη αλλά και προστασία χωρίς φυσικά το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Κι αυτό το πετυχαίνουμε με τα tinted που ενώ μας προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες, μας χαρίζουν κι ένα ομοιόμορφο χρώμα, που μας απαλλάσσει από το “βάρος” ενός makeup στην καθημερινότητα.

Καλό είναι να μην επιβαρύνουμε το δέρμα μας με βαριά προϊόντα, αλλά αντίθετα να επιλέξουμε αντηλιακά με χρώμα, που θα μας χαρίσουν την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο ενώ παράλληλα, θα καλύπτουν τυχόν δυσχρωμίες, ατέλειες ή σπυράκια.

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.