ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Hello June: Τα must have που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2021

Hello June: Τα must have που πρέπει να έχει το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ

Είναι επίσημα καλοκαίρι και δεν θα μπορούσαμε να υποδεχθούμε την πιο χαρούμενη και φωτεινή εποχή του χρόνου με ένα διαφορετικό άρθρο ομορφιάς. Όλες μας σκεφτόμαστε τις διακοπές μας ή τις εξορμήσεις στη θάλασσα, έτσι κάναμε μία έρευνα για εσάς και φτιάξαμε το απόλυτο καλοκαιρινό νεσεσέρ που θα καλύψει όλες τις ανάγκες της εποχής.

Ο ήλιος θα είναι πιο δυνατός και τα αντηλιακά βρίσκονται πρώτα στη λίστα μας. Καλό είναι να κάνετε έναν έλεγχο στα αντηλιακά που ήδη έχετε καθώς υπάρχει περίπτωση να έχουν λήξει και να θέλουν ανανέωση.

Σίγουρα η εύρεση των κατάλληλων αντηλιακών δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά μην ξεχάσετε να εφοδιαστείτε τόσο με αντηλιακό σώματος, (ναι ακόμη και στην πόλη είναι χρήσιμο), όσο και αντηλιακό προσώπου. Plus, αν ακόμη δεν έχετε μαυρίσει καθόλου, τότε ένα self tan θα σας δώσει ένα όμορφο χρώμα μέχρι να πάτε στην παραλία.

jenny.gr

Για όσες αγαπάτε το καθημερινό μακιγιάζ και το καλοκαίρι, σας δίνουμε ιδέες για το πώς με τα βασικά καλλυντικά θα δημιουργήσετε ένα ανάλαφρο και φρέσκο makeup look. Άλλωστε το γεγονός ότι απαρνηθήκαμε το μακιγιάζ όλο τον χειμώνα, τώρα μας κάνει να θέλουμε να πειραματιστούμε περισσότερο. 

Στην παρακάτω gallery, θα βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε το φετινό καλοκαίρι για να είστε πάντα προστατευμένες από τον ήλιο αλλά και εντυπωσιακές:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.