Οι κρέμες ματιών που θα σας απαλλάξουν από τους μαύρους κύκλους

Ελένη Τσούτση
Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021

Λένε πως τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, αλλά αν έχετε ξενυχτήσει έστω και μία φορά, ξέρετε πως είναι και ο καθρέπτης της κούρασης. Μαύροι κύκλοι, σακούλες, λεπτές γραμμές, όλα εμφανίζονται γύρω από τα μάτια όταν δεν έχουν συμπληρωθεί έστω επτά ώρες ύπνου και είναι έτοιμα να αποκαλύψουν σε όλους ότι και χθες το βράδυ κάνατε μαραθώνιο με σειρές στο Netflix.

Δεν χρειάζεται να είναι έτσι όμως, γιατί κάποιες μάσκες ματιών που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι πραγματικά θαυματουργές και μόλις τις κάνετε, θα δείχνετε αμέσως ξεκούραστες και με ζωντανό βλέμμα.

Για να κάνετε ακόμα πιο απολαυστική την ώρα που θα χαλαρώνετε, φορώντας τις στα μάτια σας, προτείνουμε να τις φυλάτε στο ψυγείο. Τις εφαρμόζετε, περιμένετε να περάσει ο συνιστώμενος χρόνος, τις βγάζετε και voila Φρέσκο βλέμμα χωρίς σημάδια κούρασης.

Tips

- Πίνετε πολύ νερό

Όσο λιγότερο νερό πίνετε σε καθημερινή βάση, τόσο πιο πολύ κινδυνεύετε να αφυδατωθείτε, άρα και να κάνετε τους μαύρους κύκλους πιο έντονους. Γιατί αφυδάτωση και μαύροι κύκλοι πάνε μαζί.

- Κάντε μασάζ κατά την εφαρμογή της κρέμας ματιών σας

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, ασκώντας απαλά πίεση με κυκλικές κινήσεις, προκειμένου να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περιοχή – ιδανική στιγμή όταν εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις δικές μας αγαπημένες μάσκες ματιών.