ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top κρέμες κατά της κυτταρίτιδας για να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

2 Ιουλίου 2021

Οι top κρέμες κατά της κυτταρίτιδας για να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι
Οι top κρέμες κατά της κυτταρίτιδας για να δοκιμάσετε φέτος το καλοκαίρι

Η κυτταρίτιδα μας απασχολεί όσο λίγα ζητήματα και η αλήθεια είναι ότι κάθε καλοκαίρι νιώθουμε και πιο έτοιμες για να την αντιμετωπίσουμε. Η εμφάνιση της προκαλείται από το λίπος που σπρώχνει τον συνδετικό ιστό στο δέρμα και μπορεί να συμβεί είτε  από την αύξηση βάρους είτε από τη γενετική.

Γιατί ακόμα και αν έχουμε χάσει κιλά η ενοχλητική όψη του φλοιού πορτοκαλιού είναι εκεί. Εμφανίζεται κυρίως στους μηρούς και τους γλουτούς και εάν θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε απαιτείται ένας συνδυασμός διατροφής, σωστής γυμναστικής αλλά και των κατάλληλων προϊόντων.

jenny.gr

Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι οι μόνιμοι εχθροί του γυναικείου σώματος και όπως έχει διαπιστωθεί δεν είναι συνυφασμένα με τα παραπάνω κιλά απαραιτήτως. 

Οι κρέμες αδυνατίσματος, οι αντικυτταριτιδικές και τα scrubs σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική είναι ικανά να βελτιώσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα τόσο την όψη φλοιού πορτοκαλιού που προκαλεί η κυτταρίτιδα στο δέρμα όσο και να λειτουργήσουν βοηθητικά για την μείωση του τοπικού πάχους.

Ανάλογα με την ανάγκη του κάθε σώματος, το σωστό προϊόν, με συνέπεια στη εφαρμογή θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε στην gallery τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν στη μείωση της κυτταρίτιδας:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.