ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To προϊόν που προστατεύει την επιδερμίδα μου όλο το καλοκαίρι στην πόλη


Ελένη Τσούτση

9 Ιουλίου 2021

To προϊόν που προστατεύει την επιδερμίδα μου όλο το καλοκαίρι στην πόλη

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών, εκείνες που δεν φεύγουν από το σπίτι τους χωρίς το νεσεσέρ τους με όλα τα απαραίτητα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε εποχής και εκείνες που έχουν στην τσάντα τους σχεδόν τα πάντα, δηλαδή το απόλυτο χάος!

Προσωπικά, ανήκω στην πρώτη κατηγορία που κάθε εποχή ανανεώνω τα αγαπημένα μου προϊόντα που έχω μαζί μου και η αλήθεια είναι ότι απολαμβάνω πολύ αυτή τη διαδιακασία, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όποιος τύπος γυναίκας και αν είστε, υπάρχει εκείνο το ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας φέτος το καλοκαίρι αλλά και κάθε καλοκαίρι! Πρόκειται για ένα προϊόν - πασπαρτού που θα προστατεύει την επιδερμίδα σας, (και όχι μόνο). Καλοκαίρι και αντηλιακή προστασία άλλωστε, πάνε μαζί. Μάλιστα, οι ημέρες του καύσωνα που διανύουμε, μας υπενθυμίζουν ότι το αντηλιακό είναι πιο απαραίτητο από ποτέ! 

Η καθημερινότητα στην πόλη είναι τόσο απαιτητική που χρειαζόμαστε ένα αντηλιακό που θα μας προστατεύει αποτελεσματικά ενώ η εφαρμογή του θα γίνεται πανεύκολα και γρήγορα ακόμη και όταν βρισκόμαστε σε κίνηση. Η πρακτικότητα παίζει σημαντικό ρόλο στους ρυθμούς μια απαιτητικής ημέρας. Ανακάλυψα λοιπόν, το απόλυτο αντηλιακό που είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε κι εσείς!

Πρόκειται για το νέο Sun Screen On The Move της Frezyderm, ένα αντηλιακό Super fine Mist ταχύτατης εφαρμογής που θα γίνει ο νούμερο ένα σύμμαχός σας στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Αυτό που ξεχωρίζω, είναι ότι διαθέτει την ιδανική συσκευασία και χωράει τέλεια στο νεσεσέρ μου, εφαρμόζεται πανεύκολα καθώς είναι σε σπρέι και χάρη στην τεχνολογία "on the move", η εφαρμογή γίνεται σε χρόνο εξπρές, ακόμη και εν κινήσει, χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με τα χέρια.

jenny.gr

Ας κερδίσουμε χρόνο από την busy routine μας, κάνοντας καλύτερες επιλογές! Τα ευχάριστα νέα όμως, για το Sun Screen On The Move SPF 50 δεν τελειώνουν εδώ. Διαθέτει μια ανάλαφρη υφή mist και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ χωρίς να το αλλοιώνει, γεγονός που το κάνει χρήσιμο για όλες τις γυναίκες. 

Μετατρέπεται από fluid σε μία μοναδική αίσθηση πούδρας και μάλιστα χάρη στο Hydro Cosmetic Power που περιέχει στη σύνθεσή του, χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα και οπτική βελτίωση των ρυτίδων, δηλαδή όλα όσα ζητάμε και ακόμη παραπάνω από ένα αντηλιακό.

Επιπλέον, η εμπλουτισμένη σύνθεσή του με Flowers Essence ενισχύει το δερματικό φραγμό. Μόλις το εφαρμόζω αισθάνομαι ότι απορροφάται αμέσως και γίνεται ένα με την επιδερμίδα μου.

Plus, έχει SPF 50, φωτοσταθερά φίλτρα και παρέχει προστασία ευρέως φάσματος!

jenny.gr

Έχει πολλαπλή εφαρμογή καθώς μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο ακόμη και εν κινήσει και σε ειδικές περιοχές, (αυτιά και αυχένας), καθώς και στα μαλλιά χωρίς να επηρεάζει το styling.

Η ζωή στην πόλη είναι γρήγορη αλλά πάντα επιδιώκω να κάνω μικρά διαλείμματα στην πιο κοντινή παραλία για να πάρω μία ανάσα δροσιάς και φυσικά δεν ξεχνώ να παίρνω μαζί μου το αγαπημένο μου Frezyderm Sun Screen On The Move SPF 50! Η αντηλιακή προστασία είναι ο βασικός κανόνας ομορφιάς που καλό είναι όλοι μας να ακολουθούμε πιστά όλον τον χρόνο, και τώρα με το Sun Screen On The Move SPF 50 δεν υπάρχει δικαιολογία! 

Ζήστε το καλοκαίρι σας on the move με express προστασία και non- stop ευκολία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.