ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τέρμα στην αίσθηση λιπαρότητας με αυτές τις 10 ελαφριές κρέμες σώματος


Ελένη Τσούτση

8 Ιουλίου 2021

Τέρμα στην αίσθηση λιπαρότητας με αυτές τις 10 ελαφριές κρέμες σώματος
10 ελαφριές κρέμες σώματος που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας

Τo καλοκαίρι όλες μας λατρεύουμε να φοράμε φούστες και σορτς και φυσικά τα μαγιό μας ,που αποκαλύπτουν τα πόδια μας, επομένως η ενυδάτωση βρίσκεται στα dos της εποχής. Μια ενυδατωμένη επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχτεί τον ήλιο, εξασφαλίζοντας το υπέροχο μαύρισμα με διάρκεια.

Οι κρέμες σώματος λοιπόν θεωρούνται απαραίτητες και μπορούν να σας προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και δροσερή υφή. Το αιώνιο πρόβλημα είναι ότι πολλές κρέμες δημιουργούν έντονη την αίσθηση της λιπαρότητας και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου.

Υπάρχουν όμως οι κρέμες σώματος που πληρούν όλα τα κριτήρια και δημιουργούν ένα μεταξένιο πέπλο απαλότητας στην επιδερμίδα.

jenny.gr

Plus, μυρίζουν υπέροχα γι’ αυτό και μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και το αγαπημένο σας άρωμα! Για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα, μπορείτε πριν να έχετε χρησιμοποιήσει ένα προϊόν scrub για απολέπιση, κάνοντας κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα. Με αυτήν την κίνηση, η επιδερμίδα σας θα είναι έτοιμη να απορροφήσει καλύτερα την κρέμα σώματος.

 Δείτε τις καλύτερες κρέμες σώματος που θα λατρέψετε όλο το καλοκαίρι:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.