ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Face mist: Η λύση που αναζητάτε τις ημέρες του καύσωνα


Ελένη Τσούτση

1 Αυγούστου 2021

Face mist: Η λύση που αναζητάτε τις ημέρες του καύσωνα
Face mist: Η λύση που αναζητάτε τις ημέρες του καύσωνα

O καύσωνας των τελευταίων ημερών, μας κάνει να αναζητούμε τρόπους να δροσιστούμε. Ο τέλειος τρόπος για να δώσουμε ένα boost δροσιάς στον εαυτό μας είναι το face mist. 

Οι περισσότερες από μας γνωρίζουμε ότι πρέπει να ενυδατώνουμε την επιδερμίδα μας 2 φορές την ημέρα, μία το πρωί και μία λίγο πριν κοιμηθούμε το βράδυ.

Τα face mists όμως έρχονται να δώσουν τη λύση για 24/7 ενυδάτωση. Οι super αναζωογονητικές συνθέσεις τους, όχι μόνο δροσίζουν το πρόσωπο με ένα ψέκασμα αλλά παράλληλα του χαρίζουν όλα τα οφέλη του ιαματικού νερού και των αιθερίων ελαίων που περιέχουν. Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτό το καλλυντικό, αυτό το καλοκαίρι πρέπει να το κάνετε! 

Τα face mists είναι η τέλεια επιλογή για ενυδάτωση στην πόλη όταν το δέρμα σας αρχίζει να σας "τραβάει". Μάλιστα, το βοηθάει να διαρκέσει περισσότερο και του χαρίζει μία διακριτική λάμψη. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να ψεκάσετε το σφουγγαράκι του μακιγιάζ με λίγο face mist και μετά να απλώσετε το foundation σας. 

Στην παρακάτω gallery, θα βρείτε τα καλύτερα face mists της αγοράς:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.