ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εμμηνόπαυση: Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου που θα τονώσουν την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

30 Νοεμβρίου 2021

Εμμηνόπαυση: Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου που θα τονώσουν την επιδερμίδα σας
Εμμηνόπαυση: Οι ενυδατικές κρέμες προσώπου που θα τονώσουν την επιδερμίδα σας

H εμμηνόπαυση γνωρίζουμε ότι έχει αρκετές συνέπειες για κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Η χαλάρωση της επιδερμίδας είναι μία από αυτές. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρωπίνου σώματος και επιτελεί πολύ σημαντικές λειτουργίες.

Η επιδερμίδα επηρεάζεται άμεσα από τη μείωση των γυναικείων ορμονών και μερικές από τις αλλαγές που συμβαίνουν είναι η λέπτυνση του δέρματος σε ποσοστό 1-2% τον χρόνο, αφυδάτωση, ερυθρότητα, μείωση της ελαστικότητας καθώς και αύξηση των ρυτίδων. Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν είναι ευχάριστα για καμία γυναίκα αλλά υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη ρουτίνα περιποίησης.

Εκτός λοιπόν από την ιατρική αντιμετώπιση ,πρέπει κάθε γυναίκα να υιοθετήσει μια καθημερινή ρουτίνα που θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ποια είναι αυτή;

jenny.gr

1o πρώτο: Πλένετε το πρόσωπό σας με ένα προϊόν κατάλληλο, μη ερεθιστικό.

2ο βήμα: Να χρησιμοποιείτε μια ενισχυμένη κρέμα ματιών και μια κρέμα ενυδάτωσής χωρίς να αμελείτε να την εφαρμόζετε σε λαιμό και ντεκολτέ.

Είναι γνωστές οι συνέπειες στο δέρμα τόσο από το μπλε φως ,όσο και από την ατμοσφαιρική ρύπανση, ώστε ηδη πολλά brands έχουν δημιουργήσει προστατευτικές κρέμες και από αυτούς τους επιβαρυντικούς παράγοντες.

Το βράδυ μετά από τον σχολαστικό καθαρισμό, και από το μακιγιάζ, να χρησιμοποιείτε έναν ορό ανάπλασης, που μπορεί να περιέχει οξέα φρούτων, ρετινόλη και μια κρέμα νυχτός με θρεπτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.

Eμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κρέμες που θα θρέψουν σε βάθος την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.