ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Gwyneth Paltrow δείχνει σε βίντεο την απλή τεχνική της για full detox στην επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

11 Ιανουαρίου 2022

Η Gwyneth Paltrow δείχνει σε βίντεο την απλή τεχνική της για full detox στην επιδερμίδα
Instagram/@gwynethpaltrow
Το πιο πιθανό είναι ότι όταν σκέφτεστε την λέξη απολέπιση, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι κάποιο προϊόν με κόκκους που χρησιμοποιείτε στο σώμα σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου

Δεν κάνετε λάθος, αυτός είναι ο πιο γνωστός και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σας και να το κάνετε απίστευτα απαλό. Υπάρχει όμως και ένας ακόμα τρόπος, ο οποίος είναι γνωστός στον κόσμο της ομορφιάς εδώ και χρόνια, αλλά τελευταία τον επιλέγουν οι μεγαλύτερες celebrities του Hollywood.

Ονομάζεται dry brushing, η τεχνική δηλαδή του στεγνού βουρτσίσματος σε όλο το σώμα με μία βούρτσα με σκληρή, φυσική τρίχα, η οποία συνήθως έχει ξύλινη βάση και λαβή.

Η Gwyneth Paltrow δηλώνει fan της συγκεκριμένης τεχνικής και μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram που δείχνει την διαδικασία που ακολουθεί. Η ίδια μάλιστα αναφέρει ότι αγαπάει να κάνει ένα διάλλειμα από την ανθυγιεινή διατροφή τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο για δύο εβδομάδες και καθημερινά κάνει dry brushing στο δέρμα της.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός και μπορείτε να τον εντάξετε και εσείς στην καθημερινή σας ρουτίνα: πριν μπείτε για μπάνιο, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις με τη βούρτσα, ξεκινώντας από τα κάτω άκρα και ανεβαίνοντας προς τα πάνω.

Γιατί να επιλέξετε το dry brushing;

Οι λόγοι είναι πολλοί, αφού εκτός απολέπιση, η συγκεκριμένη τεχνική βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος –και κατ’ επέκταση βοηθάει στην μείωση της κυτταρίτιδας-, αναζωογονεί το σώμα σας και θα κάνει το δέρμα σας πιο λείο και απαλό.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.