ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα skincare tips που αξίζει να υιοθετήσετε, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα


Ελένη Τσούτση

16 Ιανουαρίου 2022

Tα skincare tips που αξίζει να υιοθετήσετε, αν έχετε ευαίσθητο δέρμα
To δέρμα μας έρχεται καθημερινά σε επαφή με πολλά σωματίδια

Aυτό έχει ως αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες γυναίκες να έχουν ευαίσθητο δέρμα. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Ανακαλύψτε και εφαρμόστε 3 απλούς τρόπους για να δώσετε στο ευαίσθητο δέρμα σας την φροντίδα που χρειάζεται.

Για εσάς που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα θα έχετε συχνά την αίσθηση ότι το δέρμα σας είναι ξηρό ή θα νιώθετε φαγούρα και κάψιμο ενώ συχνά θα εμφανίζονται κόκκινα σπιθουράκια. Για τον δικό σας τύπο δέρματος θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικές στα σαπούνια, τις κρέμες και το foundation που χρησιμοποιείτε καθώς αν δεν είναι τα κατάλληλα, το ευαίσθητο δέρμα σας θα αντιδρά πολύ γρήγορα με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ακόμη και οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας επηρεάζουν τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Jenny.Gr

Τι μπορείτε να κάνετε;

-Χρησιμοποιήστε καλλυντικά χωρίς άρωμα.

- Αποφύγετε να τρίβετε το πρόσωπο σας με σφουγγαράκια που έχουν τραχειά επιφάνεια.

- Για εσάς που χρησιμοποιείτε φυτικά προϊόντα, ελέγξτε αν τα συστατικά τους είναι κατάλληλα για το δέρμα σας. Δεν σημαίνει ότι αυτά αποτελούν τη σωστή λύση επειδή είναι φτιαγμένα από μη-συνθετικά συστατικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS