ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς 6 διάσημων γυναικών για τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

24 Ιανουαρίου 2022

Τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς 6 διάσημων γυναικών για τον χειμώνα
Ανακαλύψτε τα αγαπημένα τους προϊόντα για τον χειμώνα

O χειμώνας έχει μπει για τα καλά και προσπαθούμε να ενισχύσουμε τη ρουτίνα μας με προϊόντα που μπορούν να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουμε τέτοια εποχή, που δεν είναι άλλη από ξηροδερμία.

Οι αγαπημένες μας celebrities κάνουν ακριβώς το ίδιο και εμείς είμαστε εδώ για να αντλήσουμε έμπνευση και να πάρουμε ιδέες για τις έξυπνες προσθήκες που μπορούμε να κάνουμε. Ο χειμώνας λοιπόν θέλει βαθιά ενυδάτωση και ζεστασιά και τα παρακάτω προϊόντα θα σας τα χαρίσουν απλόχερα.

Naomi Osaka

Jenny.Gr

H Naomi Osaka έχει ξηρό δέρμα και δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της ενυδατικό λάδι προσώπου και σώματος από την εταιρία της KINLÓ. Έτσι καταπολεμά τις χαμηλές θερμοκρασίες η αγαπημένη τενίστρια. «Είναι και τα δύο απαραίτητα στη ρουτίνα μου γιατί προσθέτουν τόση υγρασία ώστε να κάνουν το δέρμα μου απαλό και λείο».

Jenny.Gr

Victoria Beckham

Jenny.Gr

Η Victoria Beckham προστατεύει την επιδερμίδα της από το κρύο του χειμώνα με την Cell Rejuvenating Priming Moisturizer. «Διατηρεί το δέρμα μου υγιές και λαμπερό, ανανέωνει τα κύτταρα και είναι η τέλεια βάση για το μακιγιάζ», λέει, σημειώνοντας ότι η ενυδατική κρέμα πολλαπλών χρήσεων κάνει πιο μικρούς τους πόρους της ενώ παράλληλα δίνει στο δέρμα της μια «υπέροχη λάμψη».

Jenny.Gr

Cindy Crawford

Jenny.Gr

Το πρώην supermodel για να ξυπνήσει τα «κουρασμένα μάτια της», στρέφεται στον ορό ματιών Meaningful Beauty Activating Smoothing and Refreshing Eye Serum. Η ίδια εξηγεί ότι τον διατηρεί στο ψυγείο για να προσφέρει ένα δροσερό αποτέλεσμα. «Το χρησιμοποιώ κάθε πρωί και πραγματικά αναζωογονεί τα μάτια μου πριν από μια κουραστική μέρα. Αυτό και ένα φλιτζάνι καφέ και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τη μέρα μου!».

Jenny.Gr

Miranda Kerr

Jenny.Gr

Η Miranda Kerr ακολουθεί ένα απλό αλλά τόσο σημαντικό βήμα -δεν αμελεί να πίνει νερό πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μέρας. Έχει πάντα μαζί της το αγαπημένο της μπουκάλι από την εταιρία Glacce Amethyst. «Το χρησιμοποιώ όλη την ώρα! Νιώθεις ότι παίρνεις αυτήν τη λίγη επιπλέον αγάπη όταν έχεις το νερό σου».

Jenny.Gr

Jessica Alba

Jenny.Gr

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας λατρεύει τον χειμώνα το Honest Beauty Calm + Heal Melting Balm. Πρόκειται για μια υπέροχη κρέμα που ηρεμεί και καταπραΰνει αμέσως το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα μου», λέει η Alba για την εξαιρετικά πλούσια φόρμουλα. «Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ. Είναι η μοναδική κρέμα που πρέπει να έχει η κάθε γυναίκα στη χειμερινή της ρουτίνα».

Jenny.Gr

Amanda Seyfried

Jenny.Gr

Η Amanda Seyfried επενδύει σε προϊόντα που διατηρούν το δέρμα της ενυδατωμένο και λαμπερό κατά τους χειμερινούς μήνες. Χρησιμοποιεί τον Lancôme Renergie H.C.F. τριπλό ορό καθώς περιέχει υαλουρονικού οξύ και βιταμίνη C. «Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ για να αφήσω το δέρμα μου να απορροφηθεί όσο κοιμάμαι. Το χρησιμοποιώ επίσης ακριβώς πριν το μακιγιάζ μου γιατί είναι το τέλειο primer».

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.