ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 προϊόντα με υαλουρονικό οξύ που θα κάνουν το δέρμα σας να ξανανιώσει


Ελένη Τσούτση

3 Φεβρουαρίου 2022

7 προϊόντα με υαλουρονικό οξύ που θα κάνουν το δέρμα σας να ξανανιώσει
Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί ένα από τα must have συστατικά στον κόσμο της ομορφιάς και αν ακόμη δεν το έχετε προσθέσει στη ρουτίνα σας, μόλις διαβάσετε τα παρακάτω οφέλη, μάλλον θα αλλάξετε γνώμη

Κάθε τύπος επιδερμίδας έχει τις δικές του ανάγκες αλλά όλες οι επιδερμίδες έχουν ανάγκη από ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Δεν υπάρχει πιο εγγυημένο και αποτελεσματικό συστατικό από το υαλουρονικό οξύ. Είναι το μαγικό συστατικό που οι ειδικοί το αποκαλούν όχι άδικα το νερό του οργανισμού μας.

Πρόκειται για μια φυσική ουσία του οργανισμού που συγκρατεί το νερό και βρίσκεται στο δέρμα ανάμεσα στα κύτταρα και τις ίνες κολλαγόνου και διατηρεί την φυσική δομή, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βοηθάει στην παραγωγή του κολλαγόνου.

Jenny.Gr

Το υαλουρονικό οξύ όχι μόνο βοηθάει στο «γέμισμα» των λεπτών γραμμών και των γραμμών έκφρασης, αλλά και καταπολεμά και την ξηροδερμία. Έχει ισχυρή αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση και για αυτό χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα κατά της γήρανσης του δέρματος.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην αγορά με υαλουρονικό οξύ. Θα βρείτε μάσκες, κρέμες αλλά και serums. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS