ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ροδόνερο: Τα οφέλη του στην επιδερμίδα σας που δεν γνωρίζατε


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2022

Ροδόνερο: Τα οφέλη του στην επιδερμίδα σας που δεν γνωρίζατε
Pexels
Υπάρχουν συστατικά που είναι σχεδόν "μαγικά" για το δέρμα σας και το ροδόνερο ανήκει αναμφίβολα σε αυτά. Οι ευεργετικές ιδιότητες του είναι πολλές και αν δεν το έχετε εντάξει ακόμη στη ρουτίνα σας, ήρθε η ώρα

Το ροδόνερο αποτελεί ένα από τα πλέον παλλιά μυστικά ομορφιάς, όμως η δράση του δεν είναι τόσο διαδεδομένη σήμερα. Πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις στη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Θρέφει την επιδερμίδα καθώς περιέχει βιταμίνη C η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση. Έχει διακριτικό άρωμα και αν σας αρέσουν οι ελαφριές μυρωδιές θα το λατρέψετε!

Jenny.Gr

Πώς μπορείτε όμως να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας;

  • Χρησιμοποιήστε το μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και λίγο πριν απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα, απλώστε με ταμποναριστές κινήσεις με ένα pad το ροδόνερο στο πρόσωπό σας.
  • Μετά το ξύρισμα, το δέρμα είναι ερεθισμένο, περάστε λοιπόν ταμποναριστά ή ψέκασε λίγο ροδόνερο και θα δείτε την επιδερμίδα σας να ανακουφίζεται αμέσως.
  • Μπορείτε να κάνετε ντεμακιγιάζ καθώς απομακρύνει τους ρύπους ενώ μπορεί να καθαρίσει σε βάθος και την επιδερμίδα σας.
  • Χρησιμοποιήστε το σαν setting spray, αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας μπορείτε να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα ψεκάζοντας το με ροδόνερο.
  • Είναι κατάλληλο για να το έχετε μαζί σας όταν ταξιδεύετε και να ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας, έτσι θα την αναζωογονήσετε και θα φαίνεται πιο ξεκούραστη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS