ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες κρέμες με lifting αποτέλεσμα για γυναίκες 50+


Ελένη Τσούτση

4 Μαρτίου 2022

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες κρέμες με lifting αποτέλεσμα για γυναίκες 50+
Getty Images
Η συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας με τις κατάλληλες κρέμες προσώπου μπορούν να φρενάρουν τα σημάδια του χρόνου και να περιορίσουν σημαντικά την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πόσο σημαντικό είναι να ακολουθήσετε τα βήματα τόσο για ένα λαμπερό δέρμα όσο και για πρόληψη της γήρανσης. Ποια είναι αυτά; Καθαρισμός, βαθιά ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Φυσικά ανάλογα με τη δεκαετία που διανύετε, επιλέγετε και τα ανάλογα προϊόντα περιποίησης που καλύπτουν τις νέες σας ανάγκες.

Η φυσική της επιδερμίδας και οι εξωτερικοί παράγοντες προκαλούν απώλεια της ελαστικότητας, δημιουργούν μια πιο «σκληρή» υφή και ξηρότητα. Για να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά όλα τα σημάδια του χρόνου δεν έχετε παρά να δώσετε έμφαση στα συστατικά που έχει ανάγκη το δέρμα σας.

Ποιες είναι λοιπόν οι καλύτερες κρέμες προσώπου για γυναίκες 50+;

Τα κύρια συστατικά που πρέπει να αναζητάτε σε μια κρέμα είναι η ρετινόλη, το υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη C. Είναι μερικά συστατικά, πραγματικοί θησαυροί για το δέρμα που σύμφωνα με τους experts τα έχει πραγματική ανάγκη η επιδερμίδα όσο μεγαλώνει καθώς βοηθούν στην κολλαγόνου και ελαστίνης.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες κρέμες με αποτέλεσμα lifting και ανανεώστε με τον καλύτερο τρόπο τόσο την επιδερμίδα σας όσο και τη διάθεσή σας:

Pure Gold Radiance Cream La Prairie

Jenny.Gr

Or Rouge Crème Riche, Yves Saint Laurent Beauty

Jenny.Gr

Κρέμα ημέρας για σύσφιξη, Μαύρη Πεύκη, KORRES

Jenny.Gr

Essential Energy Hydrating Cream, SHISEIDO

Jenny.Gr

Rénergie Multi-Lift Ultra Cream Anti-Ageing Cream, LANCÔME

Jenny.Gr

Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Crème, Estée Lauder

Jenny.Gr

Novadiol Compensating Complex, Vichy

Jenny.Gr

Vital Perfection Uplifting And Firming Cream, Shiseido

Jenny.Gr

Lancôme Absolue ΒX Creme

Jenny.Gr

L'Occitane En Provence Aqua Réotier Ultra Thirst Quenching Cream

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.