ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εσείς βάζετε primer πριν το foundation;


Ελένη Τσούτση

5 Μαρτίου 2022

Εσείς βάζετε primer πριν το foundation;
Pexels
Αν δεν εφαρμόζετε primer πριν το foundation σας, ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε γιατί το τελικό μας μακιγιάζ σας εγγυόμαστε ότι θα είναι πολύ διαφορετικό

Το primer είναι το μαγικό προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε νεσεσέρ. Είναι αυτό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να υποδεχθεί το foundation και όπως λένε και οι makeup artists, το primer βοηθάει να «στρώσει» καλύτερα το foundation. Με άλλα λόγια, το προετοιμάζει κατάλληλα κάνοντας το πιο απαλό και λείο.

Ακόμη, βοηθάει το foundation να μένει σταθερό για περισσότερη ώρα. Είτε θέλετε να καλύψετε τυχόν διχρωμίες, είτε τους πόρους σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο primer που θα καλύψει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Jenny.Gr

Αρκεί μάλιστα να εφαρμόσετε ελάχιστο προϊόν και να το εφαρμόσετε με απαλές κινήσεις σε όλο σας το πρόσωπο. Υπάρχουν μάλιστα στην αγορά primers με SPF και αυτό είναι μία τέλεια λύση για να φοράτε SPF όλο το χρόνο.

Μπορείτε ωστόσο να το χρησιμοποιήσετε και μόνο του ή μαζί με την κρέμα ημέρα για περισσότερη φρεσκάδα.
Ολοκληρώστε με λίγο ρουζ, mascara και lipstick και είστε έτοιμες για να απολαύσετε την άνοιξη!

Tip: Μια μεγάλη ποσότητα δεν σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια - το primer είναι καλό να μπαίνει με μέτρο και σε μικρές ποσότητες.

The POREfessional, Benefit Cosmetics

Jenny.Gr

Master Prime Pore Minimizer, Maybelline New York

Jenny.Gr

Pro Filtr'r Instant Setting Powder, Fenty Beauty by Rihanna

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS