ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η σειρά Vinosculpt της Caudalie επιστρέφει με ανανεωμένη 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία


1 Απριλίου 2022

Η σειρά Vinosculpt της Caudalie επιστρέφει με ανανεωμένη 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία
Η σειρά Vinosculpt της Caudalie επιστρέφει με ανανεωμένη 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία και φέρνει την απολαυστική εμπειρία του Spa στο σπίτι!

Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για μια πιο σφριγηλή σιλουέτα, καθώς δρα σε 4 σημεία, όπου συνήθως εντοπίζεται η μεγαλύτερη απώλεια σφριγηλότητας: χέρια, στήθος, κοιλιά & γλουτούς.

Η Lift & Firm Body Cream της Vinosculpt προσφέρει ορατά αποτελέσματα ήδη από το πρώτο βάζο, είναι ειδική για μασάζ & απορροφάται εύκολα.Ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και ενδείκνυται για την περίοδο εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Jenny.Gr


Η επιδερμίδα είναι λεία και τονωμένη, η σιλουέτα σμιλεύεται ξανά από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Jenny.Gr


Το φυσικό πρόγραμμα σύσφιξης της Vinosculpt περιλαμβάνει 4 προϊόντα που δρουν συνδυαστικά: την Lift & Firm Body Cream, το Crushed Cabernet Scrub που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το Contouring Concentrate που λειαίνει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και το Draining Organic Herbal Tea που χαρίζει ευεξία και βοηθάει στην αποβολή των τοξινών.

Jenny.Gr


#Caudalie #Vinosculpt #SculptedNaturally @Caudalie

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS