ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Best of: Τα lip balms με SPF που θα φροντίσουν τα χείλη σας αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

15 Μαΐου 2022

Best of: Τα lip balms με SPF που θα φροντίσουν τα χείλη σας αυτό το καλοκαίρι
Τα lip balms που θα ανανεώσουν το καλοκαιρινό νεσεσέρ σας

Σιγά σιγά ξεκινάμε να εξοπλιζόμαστε με τα αγαπημένα μας αντηλιακά τόσο για την πόλη όσο και για την παραλία. Οι ανάγκες είναι πολλές αλλά τα αγαπημένα σας beauty brands έχουν φροντίσει και αυτό το καλοκαίρι να έχετε την τέλεια προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Σήμερα θα σας υπενθυμίσουμε κάτι που ίσως να το έχετε αμελήσει. Και τα χείλη σας χρειάζονται προστασία και μάλιστα μπορούν να την έχουν με τα καλύτερα lip balms της αγοράς. Η επιδερμίδα των χειλιών είναι ιδιαίτερα λεπτή και συνεπώς υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για να την φροντίσουμε από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος.

Προσθέστε λοιπόν φέτος ένα lip balm με SPF στο νεσεσέρ που θα σας εξασφαλίσει προστασία ενάντια στη φθορά των ακτινών του ήλιου ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει συνεχή ενυδάτωση. Καλό είναι να ανανεώνετε αρκετές φορές το lip balm σας μέσα στη μέρα. Ειδικά όταν βρίσκεστε σε κάποια παραλία ή κάνετε τις δουλειές σας στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το εφαρμόσετε πριν από το αγαπημένο σας κραγιόν και να έχετε τέλεια προστασία!

Ακολουθούν τα αγαπημένα μας lip balms με υψηλό δείκτη προστασίας. Εσείς ακόμη να επιλέξετε το αγαπημένο σας;

Shiseido UV Lip Color Splash SPF 30

Jenny.Gr

Vichy Ideal Soleil Lip Stick SPF30

Jenny.Gr

Supergoop Play Lip Shield SPF 30

Jenny.Gr

La Roche Posay Anthelios XL Stick SPF 50+ Αντιηλιακό για Χείλη

Jenny.Gr

Bioten Sun Protect My Lips SPF 25

Jenny.Gr

Frezyderm Active Sun Screen Lip Balm SPF50+

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS