ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

8 αντηλιακά προσώπου που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σας φέτος το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

2 Ιουνίου 2022

8 αντηλιακά προσώπου που θα αγαπήσει η επιδερμίδα σας φέτος το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι και το αντηλιακό πάνε μαζί

Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και είμαστε για μία ακόμη σεζόν στην ευχάριστη θέση να αναζητήσουμε τα αντηλιακά που θα μας συντροφεύσουν τόσο στην πόλη όσο φυσικά και στην παραλία. Ας μάθουμε λοιπόν μερικά χρήσιμά tips για την εφαρμογή του αντηλιακού.

Ο τρόπος εφαρμογής του αντηλιακού προσώπου μοιάζει αρκετά με αυτόν της ενυδατικής κρέμας. Κάνουμε ανοδικές κινήσεις και δεν ξεχνάμε να απλώσουμε μια μικρή ποσότητα και στο αυτί μας, το οποίο είναι εκτεθειμένο, και μάλοιστα ιδαιίτερα όταν έχουμε πιασμένα επάνω τα μαλλιά μας. Όσο για την ποσότητα, δε χρειάζονται υπερβολές, ένα μόνο click από το απλικατέρ που αναλογεί σε μέγεθος προϊόντος ίδιο με αυτό ενός φουντουκιού αρκεί για να καλύψουμε τα παραπάνω σημεία. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αλλά αρκεί!

Jenny.Gr

Καλό είναι όταν δεν είμαστε στην παραλία, να χρησιμοποιούμε αντηλιακό προσώπου ή καλύτερα σώματος και στα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε πέδιλα. Και πάλι χρειαζόμαστε μία δόση για την κάλυψη των άκρων και εφαρμόζουμε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις.

Όσο για τις ημέρες που τις βρισκόμαστε από το πρωί, μέχρι το βράδυ στην παραλία, εκεί φροντίζουμε να καλύπτουμε όλο το σώμα μας με αντηλιακό. Το βάζουμε τουλάχιστον μία ώρα πριν βγούμε στον ήλιο και ανανεώνουμε περίπου ανά 2 ώρες.

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν, να ανακαλύψετε την κατάλληλη φόρμουλα, συγκεντρώσαμε κάποια από τα αγαπημένα μας brands που έχουν δημιουργήσει προϊόντα που απορροφώνται στη στιγμή και χαρίζουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

1. Anthelios Invisible Fresh Mist SPF 50, La Roche Posay

Jenny.Gr

2. Sun Sport Invisible Face Gel SPF 30, Lancaster

Jenny.Gr

3. Anti-Wrinkle Light Texture Face Cream SPF30, Apivita

Jenny.Gr

4. ΓΙΑΟΥΡΤΙ SPF50 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Ματιών, KORRES

Jenny.Gr

5. The Ordinary Mineral UV Filters

Jenny.Gr

6. VICHY Ideal Soleil Anti Spot Αντηλιακή Προσώπου

Jenny.Gr

7. Sun-lite | Αντηλιακό Προσώπου - Oil Free, Laouta

Jenny.Gr

8. Caudalie Vinosun Ocean Protect Lightweight Cream Spf50

Jenny.Gr

Tip: Πριν χρησιμοποιήσουμε το περσινό αντηλιακό, βεβαιωνόμαστε στην πλαϊνή ή την κάτω όψη του ότι δεν έχει λήξει!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.