ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

S’Able: Ο Idris και η Sabrina Elba λανσάρουν νέο skincare brand με στόχο τη βιωσιμότητα


Ελένη Τσούτση

20 Ιουλίου 2022

S’Able: Ο Idris και η Sabrina Elba λανσάρουν νέο skincare brand με στόχο τη βιωσιμότητα
O αγαπημένος ηθοποιός Idris Elba και η σύζυγός του, Sabrina, λάνσαραν τη δική τους skincare σειρά, S’Able

Ο ηθοποιός πριν λίγες ημέρες λάνσαρε με τη σύζυγό του Sabrina, τo δικό τους skincare brand και όπως φαίνεται μέσα από τη καμπάνια λανσαρίσματος πρόκειται για premium προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Το skincare brand όπως εξήγησαν σε συνέντευξή τους είναι ουσιαστικά μία προέκταση του τρόπου ζωής τους, αφού και οι δύο προσέχουν πολύ τη διατροφή, το σώμα και την υγεία της επιδερμίδας τους.

Το brand S’Able αποτελείται από τα Qasil Cleanser, Black Seed Toner και Boabab Moisturizer.

Η σειρά αυτή έχει ως στόχο να προσφέρει μία βιώσιμη και ενσυνείδητη skincare ρουτίνα, η οποία έχει σχεδιαστεί για να απευθύνεται σε όλους και με επίκεντρο το περιβάλλον. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επιλογή των συστατικών προέκυψε μετά από συνεργασία με μικρές φάρμες.


«Μεγάλωσα, βλέποντας τη μαμά μου να δημιουργεί διαφορες μάσκες και lotion, να ενυδατώνει την επιδερμίδα της με τεχνικές και συστατικά, που πέρασαν από γενιά σε γενιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Sabrina. «Ήθελα να μεταφέρω όλη αυτή τη γνώση μέσα από μία δική μου skincare σειρά, την οποία μαζί με τον Idris ελπίζουμε να επεκτείνουμε στο μέλλον».

«Συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε κανένας που το έκανε στον χώρο ευεξίας που να έμοιαζε, να μιλούσε ή να ένιωθε σαν εμάς, δεν υπήρχε αντιπροσώπευση για μαύρους ανθρώπους που ήθελαν να είναι σε ευεξία και να ταιριάζουν. Επιπλέον, όλα ήταν εστιασμένα στο φύλο, θα είχα συζητήσεις με τον σύζυγό μου για προϊόντα που πίστευε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει (επειδή απευθύνονταν σε γυναίκες), αλλά θα μπορούσε».

Oι τιμές των προϊόντων S’Able κυμαίνονται από 30 μέχρι και 56 δολάρια, και μπορείτε να τα αναζητήσετε στο site του brand.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.