ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Bobbi Brown: Η κορυφαία makeup artist αποκάλυψε τα skincare προϊόντα που λατρεύει


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2022

Bobbi Brown: Η κορυφαία makeup artist αποκάλυψε τα skincare προϊόντα που λατρεύει
Η αγαπημένη makeup artist μοιράζεται τα δικά της μυστικά ομορφιάς

Όταν ακούτε το όνομα Bobbi Brown, είναι εύκολο να σκεφτείτε το μακιγιάζ και την ομορφιά. Εξάλλου, η ομώνυμη σειρά καλλυντικών της makeup artist, Bobbi Brown (που πλέον δεν της ανήκει) ουσιαστικά έφερε επανάσταση στη βιομηχανία τη δεκαετία του ’90, η οποία μάλιστα εγκαινίασε μια νέα εποχή στο μακιγιάζ «less is more».

Το 2016 άφησε την Bobbi Brown και δημιούργησε το brand, «Jones Road Beauty» το 2020. Μάλιστα, τα προϊόντα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και έχουν γίνει viral στο TikTok, όπως και τα tips ομορφιάς που δίνει η ίδια η makeup artist.

Η Brown ακολουθούσε πάντα μια ολιστική προσέγγιση στην περιποίηση της επιδερμίδας της και πρόσφατα αποκάλυψε στο Glamour όλα τα αγαπημένα της skincare προϊόντα για λαμπερό και νεανικό δέρμα. «Το δέρμα μου ήταν πολύ ξηρό. Για κάποια περίοδο δεν φορούσα πολύ μακιγιάζ. Ήταν αφού έφυγα από την παλιά εταιρεία και ήμουν σε μεταβατικό στάδιο. Παρατήρησα λοιπόν το δέρμα μου να φαίνεται καλύτερο από ό,τι φαινόταν ποτέ».

Jenny.Gr

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η φιλοσοφία της για την περιποίηση του δέρματος είναι παρόμοια με την προσέγγισή της στο μακιγιάζ. «Η ρουτίνα μου είναι να μην χρησιμοποιώ πάρα πολλά πράγματα», λέει. «Όταν βρίσκω τα καλύτερα μπλουζάκια, απλώς αγοράζω τόνους από αυτά και κολλάω σε αυτά. Όσον αφορά τη φροντίδα του δέρματός μου, δεν χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ γιατί είμαι πραγματικά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα».

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Brown δεν επιλέγει να κάνει θεραπείες. «Λατρεύω πραγματικά τα λέιζερ, είτε είναι σύσφιξη είτε κολλαγόνο. Δοκιμάζω ένα σωρό διαφορετικά. Μόλις πρόσφατα πήρα τη συσκευή Morpheus8. Πονούσε πραγματικά. Πρέπει να κάνετε μια σειρά τριών συνεδριών. Παρατήρησα ότι απέκτησα σφιχτό σαγόνι. Υποτίθεται ότι είναι το μόνο πράγμα που βοηθάει πραγματικά. Όταν είσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία, ειδικά όταν είσαι στο TikTok, θέλεις να κάνεις την επιδερμίδα σου πιο σφριγηλή».

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα τα beauty favorites της Bobbi Brown και πάρτε ιδέες για το φθινοπωρινό νεσεσέρ σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.