ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

DIY eye patches: Ανακουφίστε τα μάτια σας με 2 υλικά και κανένα κόστος


Ελένη Τσούτση

23 Σεπτεμβρίου 2022

DIY eye patches: Ανακουφίστε τα μάτια σας με 2 υλικά και κανένα κόστος
Οι ώρες που περνάμε μπροστά από το κινητό και τον υπολογιστή είναι πολλές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το βλέμμα μας να δείχνει θαμπό και κουρασμένο. Σας έχουμε όμως την τέλεια DIY συνταγή για να φτιάξετε μόνες σας τα δικά σας eye patches

Μπορεί το concealer να χαρίσει φως και ζωντάνια στο βλέμμα σας αλλά γνωρίζετε ότι αυτό είναι μια προσωρινή λύση. Το ζήτημα είναι να περιποιηθούμε την περιοχή γύρω από τα μάτια με τα κατάλληλα skincare προϊόντα.

Τα eye patches είναι μία από τις πιο hot τάσεις στον κόσμο του skincare τα τελευταία χρόνια και μάλιστα βλέπουμε να τα εμπιστεύονται όλο και περισσότερες σταρς. Τα eye patches είναι αυτοκόλλητες μάσκες που εφαρμόζονται κάτω από τα μάτια και περιέχουν τα πιο επίλεκτα συστατικά όπως ρετινόλη, καφεΐνη, υαλουρονικό οξύ, ceramides και μειώνουν το οίδημα και τους μαύρους κύκλους.

Αν δεν θέλετε να τα αγοράσετε, σας έχουμε την τέλεια ιδέα, δηλαδή όχι εμείς αλλά μια TikToker. Πιο συγκεκριμένα, η @Νοra_Musa πήρε δυο δίσκους ντεμακιγιάζ και τους τοποθέτησε σε ένα μικρό δοχείο και έπειτα πρόσθεσε τσάι. Στη συνέχεια, τα έβαλε στο ψυγείο και τα εφάρμοσε κάτω από τα μάτια της. Τόσο απλά και σχεδόν ανέξοδα!

Δείτε το video και φτιάξτε τα δικά σας eye patches που θα ενυδατώσουν την περιοχή γύρω από τα μάτια σε βάθος.

@nora_musa DIY eyepatches🙏🏽 Lidt luksus til hverdagen✨ “Mørke rande skyldes, at de mørke og forstørrede blodkar kan ses under den tynde øjenhud, som derfor syner mørkere. Det kan koffein dæmpe, fordi den antioxidantholdige koffein virker opstrammende på blodkarrene, som derfor trækker sig sammen, og dermed bliver øjenområdet mindre mørkt. Når blodkarrene trækkes sammen, reduceres eventuel hævelse også, fordi meget af den overskydende væske, der har samlet sig under øjnene, tvinges væk fra øjenområdet og videre ud i systemet.” -costumedk. #fy #fyp #fordig #dansk #danmark #danmark🇩🇰 #blog #råd #tips #tipsandtricks #hacks #lifehack #diy #skincare #velvære #fordigdenmark #glam #dansktiktok ♬ Dreamy - Elijah Lee

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.