ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Αυτό είναι το συστατικό που θα κάνει το δέρμα σας super λαμπερό


Ελένη Τσούτση

24 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτό είναι το συστατικό που θα κάνει το δέρμα σας super λαμπερό
Το ερώτημα είναι πώς μπορούμε αποτελεσματικά να αντιμετωπίσουμε την ξηρότητα του δέρματος, που δίνει κουρασμένη όψη;

Η μία λύση είναι αναμφισβήτητα η κατανάλωση υγρών και κυρίως νερού, η δεύτερη ακούει στο όνομα υαλουρονικό οξύ και όπως λένε οι skin experts κάνει θαύματα.

Αν ακόμα δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το συστατικό που αλλάζει το δέρμα, να σας πούμε ότι το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ένωση που βρίσκεται στο δέρμα και μειώνεται με την ηλικία. Επιπλέον είναι super ενυδατικό, ένα γραμμάριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε μέχρι και 6 λίτρα νερού, στο δέρμα σας. Μπορείτε λοιπόν τώρα να φανταστείτε πόσο δυνατός και πολύτιμος μπορεί να είναι ο ορός ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ;

Jenny.Gr

Από την πρώτη εφαρμογή προσφέρει υγρασία στις στοιβάδες του δέρματος.

Η επένδυση σε ένα καλό προϊόν που διαθέτει υαλουρονικό οξύ είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενισχύσετε την υγεία του δέρματός σας. Αρκεί καθημερινά, πρωί και βράδυ να εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα και να κάνετε ελαφρύ μασάζ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα απολαμβάνετε ορατά αποτελέσματα.

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε ενυδατικά serum:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.