ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Welcome October: Τα cozy αρώματα που θα σας κλέψουν την καρδιά


Ελένη Τσούτση

3 Οκτωβρίου 2022

Welcome October: Τα cozy αρώματα που θα σας κλέψουν την καρδιά
Αυτό το μήνα επιλέξτε αρώματα που θα ξεσηκώνουν τις αισθήσεις σας

Το άρωμα είναι όπως το αγαπημένο μας φόρεμα, κάνει το τέλειο match με το στιλ και την προσωπικότητά μας. Μας φτιάχνει τη διάθεση, μας γεννά κάθε φορά διαφορετικά όμορφα συναισθήματα και κάνει τους γύρω μας να μας θυμούνται για καιρό.

Τα φθινοπωρινά αρώματα είναι εδώ για να σας παρασύρουν και να «χρωματίσουν» τις στιγμές σας με υπέροχες εσάνς. Σανταλόξυλο, κεχριμπάρι, περγαμόντο, γιασεμί, αιχμαλωτίζονται μέσα σε κομψά και παιχνιδιάρικα μπουκαλάκια και είναι έτοιμα να τυλίξουν το σώμα σας με ζεστασιά.

Jenny.Gr

Αν ήδη έχετε ανανεώσει τη συλλογή με τα καλλυντικά σας, εκκρεμεί ένα νέο άρωμα που θα είναι η σφραγίδα σας για αυτή τη σεζόν. Εκείνο το άρωμα που θα σας συντροφεύσει τους επόμενους μήνες και θα είναι μια υπέροχη πινελιά για όλα σας τα φθινοπωρινά looks.

Τα αγαπημένα μας brands έχουν ήδη λανσάρει τα αρώματα που θα πρωταγωνιστούν το επόμενο διάστημα και εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε ποιο είναι το αγαπημένο σας.

Dior J’ adore Parfum d’ Eau

Jenny.Gr

Ο Dior δίνει νέα διάσταση στο J’adore, το εμβληματικό του γυναικείο άρωμα από το 1999, με μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα που αποτελεί αποκλειστικότητα του Οίκου.Το J’adore Parfum d’eau απελευθερώνει άμεσα μια δροσερή λουλουδάτη αίσθηση: μια αισθησιακή και αυθόρμητη έκρηξη λουλουδιών που φωτίζεται από ένα νέο απαλό φως.

Paco Rabanne Fame

Jenny.Gr

To νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Paco Rabanne που έρχεται από το μέλλον. Το άρωμα FAME αποτυπώνει το ακαταμάχητο παριζιάνικο πνεύμα, ενώ απονέμει φόρο τιμής σε μια νέα εποχή θηλυκότητας. Ένα παιχνιδιάρικο και αισθησιακό άρωμα. Το νέο άρωμα του οίκου Paco Rabanne είναι συνώνυμο της avant-garde πολυτέλειας. Αποτελείται από αγνό γιασεμί, μάνγκο και ένα αισθησιακό λιβάνι.

Armani My Way Floral Eau de Parfum

Jenny.Gr

Tο My Way Floral είναι μία πρόσκληση να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, ξαναζώντας το συναίσθημα μιας πρώτης συνάντησης και ξυπνώντας μια αναζωογονητική αίσθηση απόλαυσης. Ένα νέο φρέσκο, λαμπερό και ανθισμένο μπουκέτο ενισχυμένο από φωτεινά εσπεριδοειδή, εγκλωβισμένο σε ένα νέο, frosted glass μπουκάλι, που αναδεικνύει τον λεπτό ροζ χυμό του αρώματος.Το άρωμα αναδεικνύει στην κορυφή ζωηρές νότες πράσινου μανταρινιού και τη φωτεινότητα του άνθους πορτοκαλιάς η οποία εμπλουτίζεται με το πικρό έλαιο πορτοκαλιού.

Molton Brown Flora Luminare Eau de

Jenny.Gr

Ενισχύστε με φως τις αισθήσεις σας με τις ηλιακές νότες ανθού πορτοκαλιού, ylang-ylang και Πολυνησιακού frangipani. Αυτός ο αισθησιακός συνδυασμός των ανθισμένων λουλουδιών, θα σας μεταφέρει σ' ένα ήσυχο λαμπερό πρωινό, που είναι τυλιγμένο από ένα φανταχτερό δίδυμο, το συνδυασμό του κιτρώδους μανταρινιού και του κρεμώδους εκχυλίσματος γιασεμιού.

Sisley Eau du Soir

Jenny.Gr

Εκλεπτυσμένο,κομψό και διαχρονικό. Το Eau du Soir προκαλεί μία βόλτα στους κήπους του Αλκαζάρ στην Σεβίλλη,της Ισπανίας ,το σούρουπο,όταν το λουλούδι Σερίνγκα αποπνέει το άρωμά του. Ένα εκλεπτυσμένο eau de parfum, που συνδυάζει την φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με τον αισθησιασμό των λουλουδιών,τονισμένα από την κομψή chypre υπογραφή. Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά ανάμεσα στο Μανταρίνι και το ηλιόλουστο Γκρέιπφρουτ .Tο έντονο απόλυτο του τριαντάφυλλου και του φίνου Γιασεμιού ανατποκρίνονται τολμηρά στις μαγευτικές νότες του Σερίνγκα και του Ylang-ylang. Η τελική πινελιά: νότες βάσης από Amber και Πατσουλί αγκαλιάζουν τις φρουτώδης,λουλουδάτες νότες , αφήνοντας ένα αποφασιστικό κομψό άρωμα στα ίχνη αυτού που το φοράει.

Εσείς ποιο θα προσθέσετε στη συλλογή σας;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.