ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα για απόλυτη χαλάρωση


Ελένη Τσούτση

4 Νοεμβρίου 2022

Tα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα για απόλυτη χαλάρωση
Μια δύσκολη μέρα τελειώνει με ένα χαλαρωτικό ντους που θα χαρίσει στο δέρμα σας ένα απαλό άρωμα φρεσκάδας

To Σαββατοκύριακο έρχεται και τι καλύτερο να κάνετε το δικό σας spa στο σπίτι σας. Μπορεί να μην είναι μέσα στις προτεραιότητές σας αλλά σας αξίζει ένα χαλαρωτικό ντους για να αφήσετε πίσω σας όλη τη κούραση και το τρέξιμο της εβδομάδας. Αφιερώστε λοιπόν μερικά λεπτά για να κάνετε το μπάνιο σας, ανάψτε το αγαπημένο σας κερί, βάλτε τη μουσική που σας ταξιδεύει και απλά ζήστε τη στιγμή!

Εμείς σας ετοιμάσαμε μία λίστα με τα πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα της αγοράς ώστε να επιλέξετε εκείνο που θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Προσωπικά, λατρεύω όταν επιστρέφω στο σπίτι να αποφορτίζομαι πλήρως με ένα ντους που η αλήθεια είναι ότι έχει πάντα μεγάλη διάρκεια.

Jenny.Gr

Ένα αφρόλουτρο ή shower gel θα γίνει ο σύμμαχός σας και σας διαβεβαιώ πώς θα φρεσκάρει τόσο το δέρμα σας όσο και τη διάθεσή σας. Φυσικά το άρωμα παίζει πρωταρχικό ρόλο και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το πρώτο πράγμα που κάνουμε σε ένα καινούργιο αφρόλουτρο, είναι να το μυρίσουμε.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε αφρόλουτρα που τα συνδυάζουν όλα: ενυδάτωση, απαλή υφή, μοναδική μυρωδιά αλλά και ελκυστικό packaging.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.