ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σκασμένα χείλη; Όχι με αυτά τα 7 lip balms


Ελένη Τσούτση

25 Νοεμβρίου 2022

Σκασμένα χείλη; Όχι με αυτά τα 7 lip balms
7 lip balms για βελούδινα χείλη, και μερικά tips που θα σας χρειαστούν

Τα σκασμένα χείλη δεν είναι καθόλου ευχάριστη αίσθηση αφού μας στερούν το juicy αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε σε κάθε μας εμφάνιση μας. Όσο η θερμοκρασία πέφτει τόσο τα χείλη μας χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση και καλό είναι να λάβουμε από νωρίς τα μέτρα μας αγοράζοντας το κατάλληλο lip balm.

Αν λοιπόν θέλετε τα χείλη σας να είναι λεία και απαλά τις κρύες μέρες του χειμώνα ακολουθήστε τα παρακάτω 2 χρήσιμα tips:

1. Κάντε απολέπιση στα χείλη μία φορά την εβδομάδα

Η ήπια απολέπιση με μία οδοντόβουρτσα είναι μια καλή ιδέα για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Μετά την απολέπιση, τα χείλη δείχνουν πιο απαλά, αρκεί να τα ενυδατώνετε.

Jenny.Gr

2. Προστατέψτε τα χείλη σας και τη νύχτα

Η νύχτα είναι η καλύτερη περίοδος για να ενυδατώσετε τα χείλη σας. Εφαρμόστε ένα επανορθωτικό balm φραγμού για τα χείλη.

Βάλτε τέλος στην αφυδάτωση και την ξηρότητα των χειλιών και δημιουργήστε εντυπωσιακά lip looks και αυτόν το χειμώνα.

Tα lip balms πρέπει να γίνουν ο καλύτερός σας φίλος και εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα της αγοράς για να επιλέξετε το δικό σας αγαπημένο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.