ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανακαλύψαμε την τέλεια σειρά ντεμακιγιάζ που θα απομακρύνει τα γιορτινά σας makeup looks


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2022

Ανακαλύψαμε την τέλεια σειρά ντεμακιγιάζ που θα απομακρύνει τα γιορτινά σας makeup looks
To ντεμακιγιάζ και ο καθαρισμός προσώπου αποτελούν τη βασική ρουτίνα περιποίησης για κάθε υγιή επιδερμίδα

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω αν θέλετε να έχετε μια λεία και λαμπερή επιδερμίδα. Το μακιγιάζ για να μη φθείρει το δέρμα είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί σωστά στο τέλος της ημέρας. Ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και θα αφεθούμε ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι του μακιγιάζ, ο καθαρισμός λοιπόν είναι πολύ σημαντικός.

Οι skincare experts τονίζουν ότι ο βαθύς καθαρισμός επιτρέπει στο δέρμα να «αναπνεύσει», να αναζωογονηθεί και να παραμένει φρέσκο. Το βασικό λάθος που παρατηρούμε είναι ότι αρκετές φορές η διαδικασία του ντεμακιγιάζ γίνεται βιαστικά ή παραμελείται τελείως. Με λίγα λόγια, αν αμελείτε το ντεμακιγιάζ, μπορεί να φράξουν οι πόροι σας, να εμφανιστούν μαύρα στίγματα και η επιδερμίδα σας να δείχνει θαμπή και κουρασμένη.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό δεν θέλετε να συμβεί, γι’αυτό το λόγο ανακαλύψαμε την «must-have» σειρά ντεμακιγιάζ που θα μεταρέψει την ιεροτελεστία του καθαρισμού σε μια στιγμή αυθεντικής καθημερινής απόλαυσης.

Jenny.Gr

Σύμμαχός σας θα είναι η ολοκληρωμένη σειρά για καθαρισμού και ντεμακιγιάζ της Lierac, που διατηρεί παράλληλα το μικροβίωμα του δέρματος. Η απόλαυση που χαρίζουν στις αισθήσεις οι 5 υφές των νέων προϊόντων έφτασε στο αποκορύφωμά της.

Το φρέσκο, θηλυκό άρωμα που σε αγκαλιάζει αποφασιστικά εξυμνεί τις νότες από άνθη αχλαδιάς, λωτού και πολύτιμου musk. Όλα, φυσικά, χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα.

Με τη Lierac, ο απαλός καθαρισμός της επιδερμίδας γίνεται η πρώτη κίνηση για την υγεία του δέρματος. Και έτσι δημιουργήθηκαν: 5 διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές υφές που ανταποκρίνονται σε όλα τα προβλήματα και ικανοποιούν όλους τους τύπους δέρματος, ανεξαιρέτως. Σχεδιασμένες χωρίς σιλικόνες, PEG, EDTA και φαινοξυαιθανόλη, συντίθενται από τουλάχιστον 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχουν όλες άριστη βαθμολογία στην εφαρμογή Yuka, δηλαδή 100/100.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα που σέβονται το μικροβίωμα;

Το μικροβίωμα είναι μια ασπίδα μικροοργανισμών που προστατεύει το δέρμα από την εισβολή εξωτερικών παθογόνων μικροοργανισμών και το βοηθά να επιδιορθώνεται όταν δέχεται επιθέσεις. Για τη διατήρηση της ισορροπίας του και, επομένως, για την ενίσχυση αυτού του φυσικού φραγμού, η συλλογή των προϊόντων καθαρισμού και ντεμακιγιάζ έχει δημιουργηθεί με βάση ένα Σύμπλεγμα Πρεβιοτικών. Η βασική ιδέα είναι η εξής: να προσφέρουμε στο δέρμα όλα τα εργαλεία για να αμυνθεί.

Jenny.Gr

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε παρακάτω όσα γνωρίζουμε!

Αφρός καθαρισμού

Ο νέος αφρός καθαρισμού της Lierac, η star καθαριστική σύνθεση, τυλίγει μοναδικά την επιδερμίδα με ένα σύννεφο απαλότητας. Η αέρινη ελαφριά υφή σαντιγί, που επιτυγχάνεται χάρη σε ένα αφρίζον σύμπλεγμα φυτικής βάσης, συλλαμβάνει την παραμικρή τοξίνη σε ολόκληρο το πρόσωπο, διατηρώντας παράλληλα ισορροπημένο το μικροβίωμα του δέρματος με το Σύμπλεγμα Πρεβιοτικών. Μόλις ξεβγαλθεί, η επιδερμίδα είναι φρέσκια και καθαρή. Για το 95% των χρηστών, δεν ήταν ποτέ πιο φωτεινή.

Jenny.Gr

Το μικυλλιακό νερό

Είναι η κατ’ εξοχήν πρακτική σύνθεση. Εφαρμόζεται με βαμβάκι και την ίδια στιγμή αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και ενυδατώνει όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Το Σύμπλοκο Πρεβιοτικών διατηρεί το μικροβίωμα του δέρματος, ενώ η φυτική γλυκερίνη και τα σάκχαρα (προερχόμενα από καλαμπόκι και ζαχαροκάλαμο) παρέχουν άμεση και διαρκή ενυδάτωση.

Jenny.Gr

Το γαλάκτωμα καθαρισμού

Για την αφαίρεση του μακιγιάζ, τον καθαρισμό και τη θρέψη της επιδερμίδας, το Γαλάκτωμα καθαρισμού περιέχει ηλιέλαιο, το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε ωμέγα 6. Είναι ιδανικό για τις ξηρές επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από άνεση και από μία σύνθεση που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εμπλουτισμένο με το Σύμπλεγμα Πρεβιοτικών, διατηρεί επίσης το μικροβίωμα του δέρματος.

Jenny.Gr

Η ενυδατική λοσιόν

Η καλά προετοιμασμένη επιδερμίδα είναι πιο δεκτική στα προϊόντα περιποίησης της ρουτίνας ομορφιάς που θα ακολουθήσει αμέσως μετά. Η Ενυδατική λοσιόν, με την κατάλληλη δόση καθαρού και 100% φυσικής προέλευσης υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους, γεμίζει και λειαίνει αμέσως τις μικρές λεπτές γραμμές της επιδερμίδας. Περιέχει επίσης το εμβληματικό Σύμπλοκο Πρεβιοτικών της Lierac, για τη διατήρηση και την ενεργοποίηση του μικροβιώματος του δέρματος.

Jenny.Gr

Η μάσκα απολέπισης

Για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται, συνιστάται ένας βαθύτερος καθαρισμός μία ή δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας. Η κρεμώδης σύνθεση 2-σε-1 της μάσκας απολέπισης προσφέρει στιγμιαίο εφέ λάμψης και άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο, προσφέρει ήπια απολέπιση με τους μικρόκοκκους ηφαιστειακών πετρωμάτων και πυριτίου από μπαμπού. Όταν δε εφαρμόζεται σαν μάσκα, απορροφά το σμήγμα και καθαρίζει την επιδερμίδα με καολίνη. Εμπλουτισμένη με το Σύμπλοκο Πρεβιοτικών, διατηρεί επίσης το μικροβίωμα του δέρματος.

Jenny.Gr

Όλα τα προϊόντα είναι vegan, χωρίς άρωμα και αποτελούνται από συστατικά φυσικής προέλευσης.

Editor's tips:

  • Ακόμη, κι αν το πρόσωπό σας μια μέρα είναι makeup free, κάνοντας ντεμακιγιάζ θα αφαιρέσετε τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί από την ατμόσφαιρα.
  • Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος, πρωί και βράδυ. Κυκλοφορώντας στους δρόμους της πόλης στην επιφάνεια της επιδερμίδας συγκεντρώνονται ρύποι και σμήγμα και αυτά απομακρύνονται μόνο με τη διαδικασία του καθαρισμού.
  • Το ντεμακιγιάζ προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί την περιποίηση που ακολουθεί με τον ορό ή την κρέμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εισχωρεί καλύτερα το προϊόν στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος και συνεπώς να ενισχύεται η δράση του.

Η λάμψη των γιορτών ξεκινά από το ντεμακιγιάζ και η Lierac υπόσχεται να σας κάνει το ωραίοτερο δώρο για την επιδερμίδα σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.