ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Lip slugging: Βάλτε τέλος στα αφυδατωμένα χείλη με το νέο TikTok trend


Ελένη Τσούτση

9 Ιανουαρίου 2023

Lip slugging: Βάλτε τέλος στα αφυδατωμένα χείλη με το νέο TikTok trend
Instagram @allure
Το Lip slugging είναι η πιο πρόσφατη τάση ομορφιάς που είδαμε στο TikTok και ήρθε για να δώσει μια δραστική λύση στα σκασμένα χείλη του χειμώνα

Μπορεί ακόμη να μην έχουμε νιώσει πραγματικό χειμώνα αλλά σύντομα έρχεται και μάλλον ήρθε η ώρα να λάβουμε τα «skincare» μέτρα μας. Εκτός από το ξηρό δέρμα, συνήθως «σκάνε» και τα χείλη μας και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση.

Η αλλαγή του καιρού επηρεάζει πολύ περισσότερο τα ευαίσθητα σημεία όπως τα χείλη μας και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ότι πιο ευχάριστο. Υπάρχει όμως λύση και ακούει στο όνομα του νέου TikTok trend: Lip slugging.

Μια viral beauty συνήθεια που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στο feed μας είναι η συγκεκριμένη τάση που θέλει να εφαρμόσουμε πρώτα ένα lip balm στα χείλη μας και και από πάνω λίγη βαζελίνη, ώστε να κλειδώσει η υγρασία στη περιοχή. Τα χείλη έτσι θα επανέλθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψετε αυτό το hack! Μπορείτε μάλιστα να το εντάξετε και στη βραδινή σας skincare routine και να ξυπνάτε κάθε πρωί με υπέροχα απαλά χείλη.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

@aprilbasi Changed my entire lip hydration game! Seals in moisture! Try it 🤞🏾#lipslugging #lipslug #sluggingwithvaseline #slugging? #sluggingalternative ♬ about damn time x promiscuous - Adam Wright

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.