ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Aυτό είναι το αγαπημένο serum της Selena Gomez που δεν αλλάζει ποτέ


Ελένη Τσούτση

10 Ιανουαρίου 2023

Aυτό είναι το αγαπημένο serum της Selena Gomez που δεν αλλάζει ποτέ
Splash Ideal Images
Η Selena Gomez μας δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα για το ντεμακιγιάζ

Ο διπλός καθαρισμός με χλιαρό νερό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ στην αρχή του καθημερινού skincare.H Selena Gomez είναι από τα αγαπημένα μας beauty girls και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της λατρεύει την περιποίηση της επιδερμίδας της. Η ίδια πρόσφατα αποκάλυψε ότι για το ντεμακιγιάζ της εκτός από ένα καθαριστικό, χρησιμοποιεί και ένα serum που κάνει ακόμη καλύτερο ντεμακιγιάζ.

Η Gomez λοιπόν παρουσίασε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της μέσω του TikTok, όπου αποκάλυψε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Δηλαδή, ο τρόπος που αφαιρεί το μακιγιάζ της. Πιο συγκεκριμένα, επιλέγει τον best seller ορό La Mer, αξίας 424 €.

Jenny.Gr

Με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω από μια μαύρη κορδέλα, η Gomez εφαρμόζει μια σταγόνα από τον ορό La Mer στο μάγουλό της και σε όλο της το πρόσωπο. Επειδή η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη, τρίβει ελαφρά τον ορό στα σκιασμένα βλέφαρά της με το μεσαίο δάχτυλό της.

Έπειτα, χρησιμοποιεί το micellar water της Bioderma, το Sensibio H2O Make-up Removing Micelle Solution για να ολοκληρώσει το ντεμακιγιάζ της. Ακόμη, δίνει μια χρήσιμη συμβουλή για την αφαίρεση επίμονου μακιγιάζ στα μάτια : εφαρμόζει ένα μικροσκοπικό σφουγγάρι εμποτισμένο με Bioderma ώστε να καθαρίζουν και οι επίμονες γραμμές των βλεφαρίδων.

Jenny.Gr

Φυσικά, στην αγορά υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές που μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε τα βήματα της Gomez για ένα βαθύ ντεμακιγιάζ.


@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.