ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Aντιγήρανση τώρα: 7 κρέμες με lifting effect που πρέπει να δοκιμάσετε


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2023

Aντιγήρανση τώρα: 7 κρέμες με lifting effect που πρέπει να δοκιμάσετε
Splash Ideal Images
Οι κρέμες που θα προσφέρουν μοναδική σύσφιξη και ζωντάνια στην επιδερμίδα σας

Η αντιγήρανση αποτελεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ομορφιά. Όσο μεγαλώνουμε ερχόμαστε αντιμέτωπες με τα σημάδια γήρανσης και αναζητούμε τις κρέμες που θα γίνουν οι καλύτεροί μας φίλοι και δεν θα μας προσδώσουν στην πρώτη δυσκολία. Αν ανήκετε στην ομάδα των γυναικών που έχουν ήδη παρατηρήσει να σχηματίζονται αρκετές ρυτίδες και θέλετε να βελτιώσετε τη ρουτίνα ομορφιάς σας, είστε στο σωστό μέρος.

Δυστυχώς, οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, εμφανίζονται αρκετά νωρίς, με αποτέλεσμα να θέλετε να τις ελαχιστοποιήσετε, όσο πιο πολύ μπορείτε. Αρχίζετε λοιπόν, να χρησιμοποιείτε τις κρέμες αντιγήρανσης, με σκοπό να δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και νεανικό.

Jenny.Gr

Πότε όμως, χρειάζεστε πραγματικά μια κρέμα αντιγήσρανσης;

Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε σε μικρή ηλικία, στις κρέμες, που υπόσχονται να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και να οικοδομήσουν την ελαστικότητα, γιατί υπάρχουν λιγοστές ενδείξεις ότι, λειτουργούν. Επίσης, στην δεκαετία του '20, το δέρμα σας δεν χρειάζεται κανένα τέτοιου είδους καλλυντικό, γιατί είναι πλήρως σε θέση να παράγει από μόνο του το κολλαγόνο.

Το πλεόν σημαντικό βήμα της καταπολέμης των έντονων ρυτίδων είναι να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση με τα κατάλληλα skincare προϊόντα που εξειδικεύονται στο πεδίο της αντιγήρανσης.

Εμείς αναζητήσαμε για εσάς τις κορυφαίες κρέμες που θα σας χαρίσουν αποτέλεσμα lifting και θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας απλόχερα υγεία και ζωντάνια.

Editor’s tip: Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι το No.1 που μπορεί να περιορίσει τα σημάδια της γήρανσης, είναι να χρησιμοποιείτε καθημερινά όλες τις εποχές αντηλιακό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.