ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top κρέμες που προστατεύουν την επιδερμίδα σου από το κρύο


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2023

Οι top κρέμες που προστατεύουν την επιδερμίδα σου από το κρύο
Instagram/ @clickmyworld
Όσο η Μπάρμπαρα κάνει την επιδρομή της, εμείς χαρίζουμε extra ενυδάτωση στο πρόσωπό μας

To χιόνι σίγουρα οι περισσότερες το απολαμβάνουμε, αλλά το δέρμα μας όχι! Στις χαμηλές θερμοκρασίες, η αφυδάτωση γίνεται ο μεγαλύτερος εφιάλτης μας και εμείς σήμερα σας έχουμε τη λύση: βαθιά ενυδάτωση.

Το κλειδί άλλωστε για ένα λαμπερό πρόσωπο και μία απαλή και νεανική επιδερμίδα είναι η ενυδάτωση. Γνωρίζω ότι δεν σας αποκάλυψα και το πιο καλά κρυμμένο μυστικό, αλλά πού και πού νιώθω την ανάγκη να το υπενθυμίζω σε εσάς αλλά και στον εαυτό μου.

Η επιδερμίδα μας λοιπόν για να διατηρήσει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της, καθώς επίσης και να μην είναι θαμπή και αφυδατωμένη, χρειάζεται ενυδάτωση. Φυσικά κάθε τύπος δέρματος, ανάλογα πάντα με την εποχή, την ηλικία, τη διατροφή αλλά και τον τρόπο ζωής. Τους χειμερινούς μήνες, η ρουτίνα ενυδάτωσης ίσως διαφοροποιείται αφού η ξηρότητα που προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες επιτάσσει πιο εντατική περιποίηση.

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που νιώθουν την επιδερμίδα τους να τους ζητά επιπλέον ενυδάτωση, τότε καλό είναι να αντιδράσετε και να της προσφέρετε την κατάλληλη φροντίδα. Κι αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια μίας καλής και πλούσιας ενυδατικής κρέμας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.