ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έχεις αραία φρύδια; Αυτά είναι τα serums που δουλεύουν πραγματικά


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2023

Έχεις αραία φρύδια; Αυτά είναι τα serums που δουλεύουν πραγματικά
Instagram/@ itslaurenmarshall
Τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια έχουν την δύναμη να δημιουργήσουν το πιο γοητευτικό βλέμμα

Η γήρανση, η κακή διατροφή ή τριχόπτωση είναι μερικές από τις αιτίες της αραίωσης των φρυδιών. Αν παρατηρείτε λοιπόν ότι τα φρύδια σας δεν είναι τόσο πυκνά και θέλετε να βρείτε μια δραστική λύση, εμείς σας την έχουμε. Ακούει στο όνομα brow serum. Πρόκειται για serums ειδικά σχεδιασμένα για τα φρύδια που περιέχουν βιταμίνες και φυσικά συστατικά που εισβάλλουν στους θύλακες των τριχών με απώτερο σκοπό να τα θρέψουν και να τα ενδυναμώσουν.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Τα φρύδια σας με την πάροδο του χρόνου μεταμορφώνονται και αποκτούν μια υγιή όψη.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα brow serum;

To πρώτο βήμα είναι να κάνετε ένα σωστό ντεμακιγιάζ και καθαρισμό στο πρόσωπό σας. Καλό είναι να αποφύγετε να εφαρμόσετε προϊόντα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού που περιέχουν έλαια στα φρύδια καθώς αφήνουν λιπαρότητα και έτσι δεν επιτρέπουν στα serums να απορροφηθούν όπως θα έπρεπε. Έπειτα, απλώνετε μια μικρή ποσότητα του serum με ανοδικές κινήσεις σε κάθε φρύδι. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε την εφαρμογή κάθε βράδυ ώστε να δουλέψει περισσότερες ώρες.

Μην ξεχνάτε ότι το μυστικό για καλύτερα αποτελέσματα είναι η συστηματική χρήση.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα καλύτερα serums της αγοράς:


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.