ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Face oils: Γιατί τα χρειάζεται η επιδερμίδα σου;


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2023

Face oils: Γιατί τα χρειάζεται η επιδερμίδα σου;
Instagram/ @DEMI MARIĆ
Αν δεν έχεις δοκιμάσει κάποιο έλαιο προσώπου, μάλλον ήρθε η ώρα

Τα face oils δεν είναι κάποιο νέο skincare trend αλλά είναι μια αγαπημένη τάση στην ομορφιά που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος. Ο λόγος; Έχουν τη δυνατότητα να εισχωρούν γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και να το ενυδατώνουν σε βάθος. Οι ευεργετικές δράσεις τους δράσεις είναι πολλές και αξίζει να μπουν στο νεσεσέρ σας.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι είναι σημαντικά καθώς ενεργοποιούν και υποβοηθούν τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας στο εσωτερικό της.

Γιατί όμως αξίζει να τα δοκιμάσετε και ίσως αλλάξετε τη ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου σας;

  • Τα έλαια έχουν εξαιρετικές ιδιότητες. Εκτός του ότι ενυδατώνουν φυσικά την επιδερμίδα έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία της επιδερμίδας και να εμποδίζουν την απώλεια νερού.
  • Ορισμένα έλαια, όχι μόνο ενυδατώνουν την επιδερμίδα, αλλά και την προστατεύουν με τις αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές τους δράσεις.
Jenny.Gr
Pexels
  • Κάποια έλαια βοηθούν στη λάμψη της επιδερμίδας αφού δρουν απολεπιστικά, απομακρύνοντας με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνα για τη θαμπή όψη.
  • Πολλά από τα αιθέρια έλαια, μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλα, μπορούν να προσφέρουν αντιγηραντική δράση στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνουν.

Τip: Αν βάλετε τα έλαια προσώπου στην ρουτίνα σας, εφαρμόστε τα σε νωπό και ενυδατωμένο δέρμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.