ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα body oils που θα αντικαταστήσουν το άρωμα και την ενυδατική σας


Ελένη Τσούτση

13 Μαρτίου 2023

Τα body oils που θα αντικαταστήσουν το άρωμα και την ενυδατική σας
Pexels
Aν τα λαδάκια σώματος δεν αποτελούν ακόμα μέρος της καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας σας, προτείνουμε να τα δοκιμάσετε σήμερα κιόλας

Δεν λέμε ότι πρέπει να αποχωριστείτε εντελώς τις λοσιόν και τις κρέμες από τη ζωή σας, αλλά ότι το λάδι μπορεί να είναι μια εξαιρετική και χρήσιμη προσθήκη στο skincare νεσεσέρ της άνοιξης. «Οι λοσιόν έχουν σχεδιαστεί για να ενυδατώνουν και μερικές φορές να θεραπεύουν το δέρμα», εξηγεί η αισθητικός Drew Jones από τη Νέα Υόρκη στο Βyrdie.

«Αλλά, θεωρώ ότι η χρήση λαδιού σώματος ενισχύει αυτά τα αποτελέσματα. Μου αρέσει να λέω στους πελάτες μου ότι σφραγίζει τη συμφωνία. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα θα γίνει πιο εύπλαστο και θα έχει πιο λεία όψη. Δίνουμε τόση έμφαση στη φροντίδα του προσώπου που συχνά ξεχνάμε ότι το δέρμα του σώματός μας είναι εξίσου σημαντικό».

Jenny.Gr
Pexels

Τα ενυδατικά λαδάκια με ωραία μυρωδιά θα προσφέρουν απαλότητα στην επιδερμίδα σας και θα αφήσουν ένα διακριτικό αλλά καθόλου αδιάφορο άρωμα. Μία μυρωδιά που θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Ακόμη, μπορείτε να επιλέξετε body oils με ένα ελαφρύ shimmer. Λίγη λάμψη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τα shimmering body oils είναι ιδανικά για ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα, ενυδάτωσης, μυρωδιάς και λάμψης.

Αν η ιδέα να βάλετε λάδι στο δέρμα σας εξακολουθεί να σας ανησυχεί, μην αγχώνεστε. Τα body oils της αγοράς πλεόν έχουν ελαφριές συνθέσεις και απορροφώνται πολύ γρήγορα, χωρίς να αφήνουν την ενοχλητική αίσθηση λιπαρότητας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.